Sunday, May 15, 2011

Wardina Safiyyah



Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers

saya cukup kagum dengan Wardina Safiyyah.
Subhanallah cantiknya ciptaanMu Ya Allah :)
Nak cantik macam dia. Dalaman dan luaran cantik
INSYAALLAH kan:)

Wardina seorang yang berkerjaya, wanita moden dan masih mengekalkan ciri-ciri seorang muslimah.
wanita lain patut contohi dia
semakin murah rezeki setelah bertudung & kini lebih di hormati dan popular.



nasib dah kawen..kalo tak, berebut orang nak ni.

kata-kata dia dalam FB bukan kata-kata kosong.

Dekat University ada diajar 'ethical' reporting tak? Untuk yg ambil journalism lah... jadi kenapa macam langsung tidak dipraktikkan???? what happened to ethics and values?? Is it about 'selling' merely? how low can we humans get?
pleaseeeeeeeeeeeeeeee sudahla tuuuuuu dgn berita-berita VIDEO LUCAH niii...I DONT CARE!!!! I care about orang kena rogol, bayi luar nikah dibuang, my daughter's school being shot.....!!!!!!!! URGH, I care about Coruption, penyeledupan orang asing, prostitues...drug abuse, women abuse...statistik penceraian meningkat.... ADUH...... lemasnyaaaaaaaaaaaa!!!!!!
love meeting inspirational women who doesn't work for monetary gains but for society... I want. to be and do that.. -Give more, Get more-

Wardina Safiyyah pernah cakap, "artis tak boleh dijadikan idola", nik memang setuju 100% dengan pendapat Wardina
kagum dengan keberanian dia
ada gak beberapa artis yang marah, tapi kan 'siapa yang tergigit cili, dialah yang terasa pedas'
Saya tahu pelbagai andaian dan persepsi orang ramai berikan tentang diri saya sebelum ini tetapi lebih elok mereka mengenali diri saya terlebih dulu. Anda perlu mengenali seseorang itu sebelum menghakiminya. Saya juga berharap semua pihak memberikan ruang kepada artis untuk mengajak orang ramai ke arah kebaikan. Ini kerana saya perhatikan artis yang berimej bersih sukar untuk mendapat perhatian di media

pssttt
bila ditegur dituduh mcm2..yg terang salah tu dipuja2..tak faham betul
tak salah kita saling ingat-mengingatkan..manusia mana tak pernah buat silap kan

22 comments:

  1. hye sis!kite mmg dari dulu minat wardina sejak dia free hair lagi dan mmg suka tgk perubahan dia.dia seorg yg matang,kreatif,bijak berkata2,idea yg dilontarkan spontan dan menunjukkan dia mmg banyak membaca.semalam kat MPH Alamanda pun kite belek buku dia Siapa Alien dan Mama Saya Lapar.Memang berangan nak jadi cantik,bergaya,pintar seperti Wardina ngeee....Tiap2 pagi mesti tgk MHI sebab Wardina ada best!

    ReplyDelete
  2. tahu x pe . dunia ....yg betol kater salah , yg salah sebok nak di menang2kan .
    haih , =.=''

    ReplyDelete
  3. <3 dia jugak! chantek + berkarisma = she's lovely =)

    ReplyDelete
  4. cuma kadang2 kata2 dia agak "riak"...itu tidak molek...

    ReplyDelete
  5. artis mmg xpatut dijadikan idola.....such a brave person her is... :).,

    ReplyDelete
  6. duniapadamataaku : dia mmg sgt cantik kan.

    ReplyDelete
  7. ||aLeaSaRa|| : akak minat dia sejak dia bertudung.dia mmg wanita yg ptt di contohi.dr free hair kepada bertudung.

    ReplyDelete
  8. missteeha the babling girl : skarang mmg mcm tu la.yg btol diorang tak nak terima.kalau org buat slaah tak de hal lak kan.dunia dah makin pelik.

    ReplyDelete
  9. emeera asnary : btol.she lovely sgt2.cara dia cakap pun lembut jea.

    ReplyDelete
  10. sarzli : harap kita takkan lupa la kan.takut gak bila di beri ujian yg boleh buat kita lupa.mintak jauh la kan.

    ReplyDelete
  11. Bigdaddyz : apa yg riak nya.sila bg contoh.tak boleh anda nak kata dia riak kalau tak de bukti2.
    setakat berkata2 mcm tu rasanya tak baik la kan.

    ReplyDelete
  12. NURUL NADIAH MAMAT : mcm2 yg jadi kat dunia artis ni.sebab tu wardina dia berani berkata2.sebab dia tergolong dlm golongan artis .dia mesti bercakap dr pengalaman dan pemerhatian sendiri.

    ReplyDelete
  13. salam..thanks singgah blog sy..

    wardina sweet..

    tolong vote Danial boleh..?
    klik je link ni n like danial

    thanks =)

    ReplyDelete
  14. serius cantek wardina..saya pon sgt kagum ngn dy...

    ReplyDelete
  15. sdap mate memandang tdk
    artis yg sudah berubh ke arh
    yg lbih baik ;)

    ReplyDelete
  16. wardina,artis yg cntik dan boleh jadi idola, barula okkan...

    ReplyDelete
  17. memang minat dia ngan Heliza..wardina pernah tidak bertudung dan tampil bertudung dan sangat manis..mmg patut jadi contoh :)

    ReplyDelete
  18. dia sangt cantik luar dan dalam , suka tengk dia.. hee, kak , name kita sama .. hehhe :P

    ReplyDelete
  19. sokong ngan entry ni !
    wardina cantek, bijak !
    dye sptotnye d jadikan idola ~

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^