Sunday, June 12, 2011

ceritera cinta


Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers

warghhhhh..lama giler tak update blog ni
tentu korang rindu kan...hehehe..perasan sikit tak pe kan
terima kasih pada sahabat2 yg masih ingat dan singgah blog ni walaupun dah beberapa hari tak update blog kesayangan ni
lappy adik yang ni selalu pinjam rosak la.sebab tu dalam beberapa hari ni tak sempat nak update.so pinjam la lappy adik yang sorang lagi ni.huhu

sweet tak tajuk entry...hahaha..puas pikir nak letak tajuk apa. belasah jea la kan.walaupun tak de kena mengena dengan isi kandungan entry pun.haha
minggu ni minggu paling happy bg nik. happy bukan sebab dapat keje baru.bukan juga sebab pregnant tapi sebab family nik dtg sini.
nak jemput adik bongsu balik dr UK.

entry kali ni kita layan gambar jea la yea. gambar time ambik adik kat KLIA ari selasa lepas ( ari ahad baru sempat update..opsss)


my mama, my sis dan me :)


my happy family :)




antara yg datang.tak semua yang datang :)

candid pic..muka bosan menunggu


akhirnya yg di tunggu tiba gak.
uissshhhh...budak ini sudah berisi...amboi mentang2 la UK makan mayonis jea yea.haha





nik dapat ni dari UK.adik nik mcm tahu2 jea perfume akak dia dah abis.ptt la gerak hati rasa mls jea nak beli perfume baru.rupanya org nak bagi.untung kan..hahaha
sila jeles dekat saya..hahaha...saya juga dapat purse.ni pun adik saya mcm tahu2 jea purse akak dia dah koyak teruk.




my maxi dress...thanks adik :)

psttt!!!!
naper saya dapat byk gift.sebab adik janji nak beli handbag tapi tak sempat nak beli.so sebagai ganti la ni yea.haha

ok la.nnt nik update lagi.next entry gambar time kami pergi I-city beramai2 lak.

7 comments:

  1. seronok kan sambut org balik dari overseas,. sonok sbb dpt bnyk hadiah,.kih3

    ReplyDelete
  2. saya pun ada dapat hadiah dari UK. masa kawan pergi posting kat sana. dapat daun musim luruh je.. haha

    ReplyDelete
  3. jauhnya adik nik merantau.....student kat sana ek?

    p/s : siblings nik semua pempuan ke?

    tetiba banyak tanya...hee~~

    ReplyDelete
  4. wah...besnyern dpt hadiah...
    jeles ni..huhu

    ReplyDelete
  5. wahhh! sangattt tertarik dengan purse itu :D

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^