Wednesday, June 15, 2011

jalan-jalan di I-City Shah Alam



Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved follower

minggu ni minggu paling penat bagi nik.tp paling happy.rasa mcm cepat jea weekend kan.tak puas cuti.
hari ini kita layan gambar kat I-city semalam.
tak banyak gambar pun.sebab ni kali ke 3 nik pegi I-city so tak de rasa excited pun nak bergambar.
kami bawak anak-anak saudara pi sana sebab diorang tak penah sampai.

ramai gila org kat sana.kami datang tu pun parking dah penuh.
so kalau boleh datang awal sikit, jangan datang lewat2 sebab sure ramai gila orang.nnt nak ambik gambar pun tak de space sebab semua port ade orang bergambar.kadang2 terpaksa la tunggu turn nak bergambar

jom layan gambar .gambar pun tak de la banyak.takde mood nak buat entri berjela-jela. kalau selalu sangat entri berjela-jela nanti orang kata syok sendiri pulak kan.haha


of course gambar tuan punya blog dulu yea.muka berminyak2.huhu


ini budak kuat nangis :)


tak sah kalau pi I-city tak ambik pic


me and my sister, YUNNIE















teringin nak masuk snow walk ni tapi omakk aihhh...harga tuk dewasa rm 25 dan kanak2 rm 20.terus tak jadi..haha
dah la kasut pun kena sewa rm 10.so kalau nak masuk baik pakai kasut siap2 tau.

14 comments:

  1. cantiknya gambar...kamera apa ni..sy ambik gmbr tak cantik mcm ni pun..huhu

    ReplyDelete
  2. wahhh...da lme ijam xpegi icty


    come vst my blog k
    =)

    ReplyDelete
  3. salam Nik..K.atie dah 3 tahun ulangalik ke shah alam...lalu lalang kat jalan menghala ke i-city TP xpernah singgah pon.syian k.atie kan?hihi

    ReplyDelete
  4. wah teringin nak pergi i-city jugak.heee.

    ReplyDelete
  5. xlepas2 nak g i-city.. bila la nk sampai nie..

    ReplyDelete
  6. hehe.. duduk kl jer. rasa cam jauh jer nak pergi.. tu yg tak pergi2 ...


    btw,very nice blog :).. salam kenal

    ReplyDelete
  7. laaa.apik ingtkan free..adehhh..kena bayar jugak

    ReplyDelete
  8. bestnya...gambar pun cantik~ bila la dapat jalan2 sin..aish~

    ReplyDelete
  9. teringin nk jejak kaki kat sane sis.
    tp x tw la bile lagi nye nk g.. wahhaha!

    ReplyDelete
  10. teringin nk pegi I-City tu..slalu tgk gmbr2 chantek I-City kt blog org je huhu

    ReplyDelete
  11. WOahhh mcm best je, dah lama tak pergi I-city even duduk kat shah alam :)

    ReplyDelete
  12. nice.dah macam2 dah icity ni...

    ReplyDelete
  13. bestnye jln2 i city .. tak pernah pegi lagi .. huhu =,=

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^