Friday, June 24, 2011

Jika suami sayangkan isteri


Assalamualaikum


*gambar hiasan semata-mata
Jika suami sayangkan isteri, kerja rumah rela dikongsi
Jika suami sayangkan isteri, diberi ciuman setiap pagi
Jika suami sayangkan isteri, isteri gemuk dikatakan seksi
Jika suami sayangkan isteri, sentiasa jujur perihal diri
Jika suami sayangkan isteri, cintanya suci hingga ke ukhrawi
-http://syahirul.com-

sweet kan !!
InsyaAllah, harap2 semua suami sayangkan isteri mereka macam ni kan.
isteri ini pasti isteri yang paling bahagia

14 comments:

  1. yang baris ke-3 tu x berapa nak setuju..kena ada kenen-kenen sikit, baru isteri ada usaha utk turunkan berat badan..
    OmOt share dgn orang lama..

    ok x?

    ReplyDelete
  2. part 'isteri gemuk dikatakan seksi'..alahai, terasa pulak diri ni, hehe

    ReplyDelete
  3. sweetnyer entry akak.. :) heheheh

    ReplyDelete
  4. yeay ! nk jadi suami yg syg isteri .. hehe :D

    ReplyDelete
  5. ye betul tu , untung sgt2 law dpt hsbnd mcm tu an ..

    ReplyDelete
  6. sgt2 sweet :)
    Tok Guru itu idola sy :)

    ReplyDelete
  7. huhu~

    ya Allah, kurniakanlah daku seorang suami yg menyayangi ku seadanyaa...
    amiiin.. ^_^

    ReplyDelete
  8. Omaq oTai ; yea la.kena bg semangat la.baru wife semangat nak kurus.hehe

    Nurul Jannah : sweet sgt kan :)

    ReplyDelete
  9. wida : ala..jgn la terasa,gemuk sebab ade anak tak pe :)

    sizuka[Izzati] : thanks dear :)

    ReplyDelete
  10. azwa amani : thanks

    alif haris : bagus2.isteri lagi sayang suami kalau suami syanag isteri :)

    ReplyDelete
  11. akmareyna512 : untung dan bahagia kalau dapat suami mcm ni

    niena shopping2u : sweet kan.Tok Guru juga idola saya.kagum dgn beliau.

    ReplyDelete
  12. waRDah a.k.a QiQi : moga doa kamoo di makbulkan :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^