Tuesday, June 28, 2011

Small Birthday Celebration



Assalamualaikum
thanks buat readers yg sudi baca blog yang tak seberapa ni.kadang2 merapu, kadang2 skema.ikut mood nak menulis.

pertama skali nak wish happy bday to my dear sista, ANIS
bday yang ke 22 semalam .
haishhh..terbagitahu lak umo...ekeke
wishing her all the best :)
May u achieve a lots of happiness and success in your life


ini la bday girl nya :)

ahad aritu kami sempat sambut bday simple2 jea.mula2 makan kat pizza hut Alamanda, Putrajaya pastu beli kek kat Secret Recipes.

so antara gambar yang sempat di capture semalam.


sgt tembam nye pipi saya
ouhhhh..tidaaaakk~

adik-adik saya.adik bongsu jea tak de coz ade kat kampung.


yunnie


ja

makanan yang kami pesan

pizza kami :)




feveret :)


makan skit dah kenyang..mcm mana nak gemuk ni

lepas kenyang tu kami jalan2 round alamanda.cuci mata jea la.gaji blum masuk lagi.huhu


adik saya sempat rembat kasut sukan baru.


me and bday girl


sempat lagi pose.tunggu promoter lama sgt cari kasut.huhu


berkenan kat baju ni.lawa tak..hehe


yummy kan
4 jenis kek kami beli kat secret recipes.beli 1 slice jea.
yougurt cheese.chocolate indulgence.walnut chocolate.oreo cheese

ok la
thanks for reading this entry!

6 comments:

  1. happy birthday to birthday girl :)

    sis,lupa nk gtau..sis cam anak dara lah tgk, kurus je. :)

    ReplyDelete
  2. muke same je semuanya kak nik :)

    ReplyDelete
  3. wah wah meriah sakan :) epi bfday kak :)

    ReplyDelete
  4. dah sng ati ppi pun jaidk tembam la..:P


    JOM singgah blog saya nak...wordless wednesday : jgn U turn la..kan dah cakap...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org