Saturday, June 25, 2011

Yeah !!! S.E.P.A.H best



Assalamualaikum

Yeay !!! Sepah Juara Maharaja Lawak 2011.tak sangka 3 kumpulan yang nik sokong ketiga2 dapat masuk final.cayalah..best sgt persembahan diorang

tp yang tak best baru tadi dapat tengok.tengok kat You tube jea la.
sempoi giler lar lawak mereka.


tak kisah brapa duit yang mereka dapat setiap sorang .walaupun sikit dari Nabil sebab kena bagi 3 kan.tapi yang penting nama dah terpahat sebagai juara Maharaja Lawak.
banyak lagi duit yang bakal menanti.sah2 ade yang nak ambik berlakon filem nnt ni,

layan persembahan mereka

persembahan pertama


persembahan kedua
persembahan muzikal kedua paling best malam tu


SEPAH juara sebab mereka

Sempoi. Konsisten. Kelakar

tapi bagi nik persembahan paling best Sepah time malam komedi muzikal minggu ke 3.


cuba teka batu ape tu.. cuba teka?
ini?
kalau tengok ini bukan batu biasa ni.. ini batu cave ni
aper bangang nye awk ni
kenapa abang?
kenapa abang??
kau diam peah
Sabarlah abang
Kau diam Peah
dengan suara JEP yang macam ramli sarip, dengan SHUIB jadi perempuan pakai jubah dan MAMAT yang sempoi itu.sampai skarang kalau tengok video tu nak gelak jea.

psstt ..!!!
comel gila Syuib pakai jubah. ni mesti pinjam dress Siti Sarah kan..hehe

10 comments:

  1. betul tu, duit tu xkesah, tp dorg dh pegang gelaran maharaja lawak tu :)

    ReplyDelete
  2. lawak sepah memang dekat dihati masyarakat. mesej yg diberi sangat mendalam.

    ReplyDelete
  3. Sepah terbaik tanpa ragu lagi, ahhahaha

    ReplyDelete
  4. sedih lah jozan kalah..huhu. tp sepah mmg deserved it :)

    ReplyDelete
  5. NinaAz : sepah mmg best .mmg patut dia menang kan :)

    M O Y M O Y : btol kata kamoo..lawak sepah lawak melayu asli.suka tgk

    ReplyDelete
  6. [sutera kasih] : ala...beza skit sgt jea kan jumlah duit tu kan.tp gelaran maharaja lawak tu penting :)

    ReplyDelete
  7. Asiah Termizi : lawak diorang berguna gak.bukan lawak untuk gelak jea.

    ReplyDelete
  8. Adam Idris : yup.sepah mmg layak jadi juara.

    Redbloodsnow : tak pe.jozan still menang tempat kedua.hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^