Wednesday, July 27, 2011

#3 : Wordless Wednesday - kurus sangat ke kita nie?



Assalamualaikum



Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :)

7 comments:

  1. kurus je kite tgk . huhuhu

    http://www.abdulfarique.com/2011/07/3-wordless-wednesday-im-not.html

    ReplyDelete
  2. ekeke.....xde r kurus sgt....biasanya ikut genetik.....ad yg mkn byk tp still xnaik bdnnya....

    yg penting setiap pemberian dari-Nya adalah yang terbaik dan terindah... :)

    ReplyDelete
  3. tak de lah kurus sangat pon :) ok je tengok.. :) best la jadi kurus :|

    ReplyDelete
  4. ya Allah. macam ranting dah kak. hehehe

    ReplyDelete
  5. kurus2..kecik jek..engat kecik ag..hehe

    ReplyDelete
  6. ala-ala tangan dia mcm ranting (elok sangatlah pakai handsock cekelat) hehehe, kidding kak...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^