Tuesday, July 19, 2011

Birthday Celebration



Assalamualaikum semua

Tarikh : 17th July 2011
Tempat : Restoran Kembangan Paradise, Seri Kembangan

ahad lepas kami celebrate birthday seseorang.birthday dia sebenarnya esok, 20 hb tapi kami celebrate awal. kami celebrate dekat Restoran Kembangan Paradise, Seri Kembangan

layan gambar yg sempat di rakam dari photographer tak professional..haha


peace !!!
mula2 letak muka tuan blog yg excited nak kuar makan.

\
me and my sister


saya, adik2 dan bakal ipar duai..hehe
tengok gambar ni tetiba teringat ma dan ayah kat kampung
kan best kalau diorang dapat join sekali, mesti lagi meriah ;)


beria2 jea bergambar ngan kek, mcm sambutan birthday sendiri jea.hehe
birthday saya bulan ogos ni
so untuk en hubby, jgn buat2 lupa yea


tak pandang kiri kanan dah..huhu


me and my lovely hubby
jarang sangat dapat ambil gambar berdua ni




sempat lagi bergambar sebelum semua makanan sampai


my sista


ini la birthday boy nya =)
malu2 lak..haha


gambar saya dan en hubby lagi

menu kami















makanan kami order biasa2 jea kan
tp makanan biasa pun macam2 gak order.yg bagusnya semua licin
so berbaloi la kan

ucapan untuk Nik Mohd Farid
happy becoming birthday
hope panjang umur
murah rezeki
wishing u all d best in life.
may u be blessed with good health

8 comments:

  1. ini makanan best ni .. bkn biasa2 je ni .. hehehe

    ReplyDelete
  2. Salam, meriahnye nampak~~ dh lama x berouting dgn keluarga mcm ni..hehe nostalgia pulak la~

    ReplyDelete
  3. semoga berkekalan hendak nya ...very sweet kapel :)

    ReplyDelete
  4. sedap jaa tgk lauk2 dia hehehe

    ReplyDelete
  5. Waahhh, bestnya sambut besday. Makan ramai-ramai XD

    ReplyDelete
  6. happy bufday NIK MOHD FARID...hahaha..terharu die kata time ramai2 nyayi...hehe..x ajim ore sambut bufday dio ginih...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^