Wednesday, July 13, 2011

Entri Bergambar || Kemeriahan FLORIA 2011 di Putrajaya

Assalamualaikum semua

Entri bergambar lagi! so sila layan yea.
tak abis lagi kisah kat floria.byk gambar kan.mesti la nak kena letak dalam blog.

tak semua tempat saya terjah dan bergambar.nak ambik gambar susah sikit.ramai yang duk lalu lalang.tp sempat gak la ambik gambar buat kenang-kenangan.terlalu banyak tempat yang menarik tau.


me and my sister


di belakang tu bunga orked yang sangat cantik :)
harga dia pun blh tahan la.


orked lagi :)


antara taman yang ada kat floria
taman ni cantikkan


ada giant bee yang comel
kan best kalau dapat bergambar kat tgh2 bunga segar tu :)




taman ni simple dan cantik :)






peace :)











candid camera :)






strawberry pun ade, original tau !!!


tapi dah tak fresh dah


sila jangan bosan yea.
mmg gambar sy dan adik jea yang banyak..haha


cantikan hiasan 1Malaysia ni




jumpa bunga sundal malam
sempat cium bau dia..tp tak berbau sgt la..huhu


























ok.dah abis semua gambar.byk kan
time bosan ni b0leh upload byk2.

thanks buat en hubby yang jadi photographer , yang sudi melayan karenah isteri
huhu

12 comments:

  1. nk p dgn tunang pastue nk paksa encik rayza penuhkan bonet kete die dgn bunga hehehe

    ReplyDelete
  2. cantik2 belaka pic nih..clean n clear..^_^

    ReplyDelete
  3. meriahnyaaaa...bestnya kalo dekat dpt jgk pegi huhu

    ReplyDelete
  4. bestnye kalau dpt p, sekarang semua org pakat p sana kan

    ReplyDelete
  5. sedih la..ila xdapat g...sebab ada d kedah...lau x,komfom nak g jugak..huawwawa

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^