Tuesday, July 26, 2011

exercise @ Taman Botani Negara Shah Alam


Assalamualaikum

Sunday is a fun day
akhirnya dapat gak jejak kaki kat Taman Botani Negara Shah Alam aka Taman Pertanian Malaysia Bukit Cahaya Seri Alam aka Bukit Cerakah
saje jln2 ambik angin time weekend aritu.dari lepak kat umah jea baik exercise kan
dah lama peluh tak keluar



Entrance ke Taman Pertanian Malaysia di kaunter tiket
tiket untuk kanak-kanak RM1.00 dan dewasa RM3.00




kami naik tram ni dulu








mula2 naik tram pastu baru start jalan kaki

so

it's time to exercise




time jln2 sempat la snap pic :)


im happy !!!














3 comments:

  1. wahh, a holiday with family ! :) best nya!

    ReplyDelete
  2. dulu pnh dtg blog ni.. tapi da lme ta dtg da sbb ta jmpe.. skrg da jmpe balik.. yeayhh.. :) selamt brblogging sis :)


    btw,
    boleh aimie mntak tlg untuk komen entry ni x? http://imedianna.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

    GA ni memerlukan komen terbanyak utk jadi pemenang. So, tlgla bantu saya :) tq sgt2

    komen byk2 kali tau ummi.. 5/6 kali pon takpe

    ReplyDelete
  3. hamboi bestnye jenjalan,, hah! saya rasa saya pernah pergi sini, suka sangat tempat ni expecially yang ade kolam ikan tu, bila tengok hutan diakan rasa mcm sunyi sepi dan sangat nyaman, bukit cerakah <3

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org