Tuesday, July 12, 2011

Floria 2011


Assalamualaikum semua

Floria 2011 datang lagi. korang dah pegi ker Pesta Floria kat Putrajaya ni.rugi kalau korang tak pergi tau.tapi sapa yang tak pegi sempat lagi nak pegi sebab last day dia 17hb ni.nik pegi ari ahad pagi.cuaca semalam redup so mmg best la round2 sana.

ramai sangat orang kat sana.bila ramai ni susah sikit nak bergambar.kadang2 kena tunggu giliran nak bergambar .lagi2 kalau tempat yg lawa2 tu.

jom layan gambar bunga2 kat sana.
nak kasi korang yang tak pegi lagi jeles..haha













bunga ros yg pelbagai warna
cantik sgt..rasa nak petik jea

















































FESTIVAL BUNGA & TAMAN PUTRAJAYA (FLORIA PUTRAJAYA 2011)

Tema :
Ros Untuk Selamanya

Tarikh / Date :
9 - 17 Julai 2011

Masa / Time :
9 pagi-10 malam (Isnin-Khamis)
9 pagi-12 tengah malam (Jumaat-Ahad)

Lokasi / Location :
Persisiran Tasik, Presint 2, Putrajaya
Lokasi Floria di GPS:
2.924820, 101.685365

Tiket Masuk / Entrance Fee : PERCUMA
psttt !!!
banyak landskap yg cantik2 kat sana
teringin nak pergi tengok suasana malam di Floria 2011 pulak

6 comments:

  1. ouhhfff sgt canteq oke. jeles la kak.. xpe2 da plan nk g sn ari sabtu neh.. yihhaaaa :)

    ReplyDelete
  2. cantekkkkkkkkkkk eheheh..x sbr nk p wiken nie heheh

    ReplyDelete
  3. Wahh.. cantek2nya bunga ni.. Nk g gk la nanti.. he3..\

    http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. wah..bestnye..cantek!sundal malam?hoho

    ReplyDelete
  5. ouhh..i love very much this entry..so nice..i love flowers!

    ReplyDelete
  6. wah..cantik2 semuanya...semua cantik ciptaanNYA

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^