Sunday, July 3, 2011

hari minggu kami yang santai :)

Assalamualaikum readers yg disayangi
selamat berhari minggu

weekend ni korang buat apa?
nik dan family duk kat umah jea.semua bantai tido sampai tgh ari
tak senonoh btol anak dara dan bini org ni kan..haha
ala sekali sekala jea kot.en hubby pun ikut join sekali bangun lambat

pas bangun semua lapar la.so ni masakan kami untuk makan tengah hari.
ni jea yang sempat di masak


Pucuk Ubi Masak Lemak


Ayam Masak Kicap


pemanis mulut : Masak Lemak Labu

masak untuk stok dinner sekali..jimat kan..hehe
dah semua makanan menambahkan lemak jea.
tak pe.sekali sekala gak..haha
nik makan ni pun bukan badan naik pun.

kami masak yang simple2 je..lagipun kami bukan makan nasi sangat pun.kami adik beradik ni makan nasi sekali je sehari. kalu banyak pun..setakat 2 kali sehari
sebab tu kot badan susah nak naik


9 comments:

  1. sedapnya tgok mkanan itu..terliur tengok..ehehehe

    ReplyDelete
  2. pas kawen takpe takyah jage badan dah. ade orang tetap syg..hehehe

    ReplyDelete
  3. alhaiii.. terliur-trliur tgok lauk-lauk yg sedap tuh!! nak cikit. hehe..

    ReplyDelete
  4. gulai kuning pucuk ubi tu nampak sedap la.. :)

    ReplyDelete
  5. labu dgn pucuk ubi masak lemak mmg sedap!

    ReplyDelete
  6. santainya akak..hehe akak masak ke?nk cket :P

    ReplyDelete
  7. sedapppnya pucuk ubi masak lemak...n ila suka masak lemak labu tu...nyum3...

    ReplyDelete
  8. sedapnyer!!terliur tengok ni :)
    nanti masakkan untuk saya ek :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^