Monday, July 18, 2011

Mines Down Town


Assalamualaikum semua

hai pekabar korang semua.hope sihat2 selalu
nak berkisah hal ari sabtu.
malam sabtu aritu nik berkesempatan singgah kat Down Town Mines, Serdang.
dah lama hubby ajak pi Down Town Mines ni

kami dulu memang suka pegi uptown kota damansara , masa tu zaman cintan cintun..rajin la turun setiap minggu. tak beli apa2 pun just ronda2, cuci mata dan makan2 jea.tapi skarang dah tak pegi langsung ke sana sana.huhu

Down Town Mines ni berdepan shopping complex The Mines ..kami pi pun dah lewat time tu.parking pun banyak yang dah penuh tp nasib baik dapat gak tempat parking yg dekat.



sebelum tu singgah makan dekat dengan rumah.omaik aihhh servis dia tak bagus langsung.lama kot tunggu.tetap tersenyum walaupun dah lapar ni.hehe

apa yang menarik di Down Town Mines?

tak de yg menarik pun.mcm uptown yg biasa2 jea.tapi tak banyak pilihan mcm dekat downtown cheras atau danau kota.

so kita jalan2 cuci mata jea yea









dalam niat nak cuci mata tu sempat gak rembat aksesori kepala.
ingat nak pakai time raya nnt.huhu


pilih mana yg berkenan di hati :)





usha beg tp semua mahal dan tak boleh tawar langsung pun.huhu
adik berkenan kat beg ni sebenarnya .




sekarang ni trend vintage bags kan.


comel kan beg lady bird ni :)


nik pun tgh cari handbag tp 1 pun tak berkenan di hati.
beria jea tengok beg tu, mcm nak beli jea.huhu


rambang mata di kelilingi beg2 cantik tapi satu pun tak terbeli.kesian kan :)









muka tak puas hati.tak dapat cari benda yang di hajati.tak pe.minggu depan kita ronda downtown/ uptown lain lak kan :)

6 comments:

  1. dulu tapak downtown ni tempat letak kereta area office kitorg. dah ada downtown mmg payah la nak cari parking. huhu.. belum ada kesempatan pegi lagi..

    ReplyDelete
  2. ohhh..ila xpernah lagi g downtown mines neh...

    selalu g uptown danau kota ja..nanti nak pergi la...macam best ja..heheh

    ReplyDelete
  3. wah shopping sakan die...hi3

    ReplyDelete
  4. tak pernah pergi sana..
    uptown danau kota best kut..wee~

    ReplyDelete
  5. mines pun down town x sebest danau kota la...xmeriah sngt kan?

    ReplyDelete
  6. x pegi lg yg dekat the mines tu..lepas nie nak try p la..hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^