Saturday, July 23, 2011

sharing is caring || Mega Bridal Creations


Assalamualaikum

akhirnya weekend datang lagi.mesti banyak aktiviti korang weekend ni kan.ke korang mcm nik gak.duk kat umah jea :)

time nak dekat raya ni mesti ramai yg buat majlis nikah kan.owhh..indah nya
tetiba teringat majlis setahun dulu.haha...over!
pada sapa yang nak buat majlis tu paling penting kena ikut bajet.jgn lak terlebih bajet.kang lepas kawen makan meggi jea tiap2 ari

so sapa2 dari johor yang tengah surver pelamin or apa2 jea untuk majlis perkahwinan boleh ke
SINI.
macam2 contoh pelamin dan baju ade kat sini.kalau nak lagi puas hati baik korang pi jea ke butik ni.byk lagi pilihan tau.rambang mata nnt nak pilih.

psttt !!!
tak dapat apa2 pun saya promote benda ni.
tapi apa salah nya kan.bisnes biras saya jugak

layan gambar cantik di bawah

simple tapi kaler dia cantik :)




love this color






cantikkan bilik pengantin ni.tema merah dan hitam










yang ni warna kuning lak






sofa ni unikkan


sweet pink









To anyone who wants our packages please leave your name, phone number and where you live. We will contact you as soon as possible. We are ready to provide service to all customers who need it and you also can contact us on this number :

Jeslina (Wedding Planner)
+6013-774 0377
+6019-791 0878
+6017-777 2275

Fairuz (Make Up Artis, Photographer, Designer)
+6012-777 9598

Jess/Along (Interior Designer)
+6010-704 1964
+6013-776 6544

Juliana (Make Up Artist)
+6019-798 7761

Email : mega_bridalcreations@yahoo.com

13 comments:

  1. mewah n cantiknya semua pelamin neh..

    ne xsabar nak kawin neh...heheh

    ReplyDelete
  2. saye sk sgt pelamin yg bertiang 2...hu3

    ReplyDelete
  3. Aduhhh.. sume cantek2 la kak nik.. bju n pelamin sume meletops. ase nk kawen cpt2 lak tp lom smpai seru, calon pon xde.. hehe

    Nnti ley la promote blogshope kita lak..

    ReplyDelete
  4. walking here with a smile.. have a nice day ~ =D

    Regards,
    http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

    ReplyDelete
  5. aten singgah dan follow.akak,kedai ni dekat mana ekk?cun pelamin,semua-smua.bole tnjuk dekat kakak2 yang nak kahwen buln 11 nanti :)

    http://gulahatiqyla.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. ILA HonEyBuNNy : ehem2...dah ade calon ker.hehe

    ReplyDelete
  7. sizuka[Izzati] : tak de la mahal pun.biasa2 jea,blh ikut bajet.hehe

    ReplyDelete
  8. Ct Aja : cantikkan.byk pelamin yg menarik2.

    ReplyDelete
  9. miszTERRA_SF_ : tak pe.nnt dah sampai seru dan dah ade calon blh jenguk balik blog akak yea.hehe

    ReplyDelete
  10. Mr Lonely : thanks sudi singgah kat sini :)

    ReplyDelete
  11. aten qylah : wedding planner i kat JOHOR dear.blh la kalau org2 jhr nak tempah kat sini :)

    ReplyDelete
  12. sume lawo...
    xsabau plak nengok ...tpi what to do.. blum seru tuk nikah even dh bercalon...

    BTW sis nik..LZ BW here..tenkiu sis Nik

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^