Saturday, July 30, 2011

.this pics puts a smile on my face


السّلام عليكم و رحمة الله

Happy weekend buat semua
semoga weekend ini penuh dengan aktiviti2 yang menarik bersama yang tersayang

sekadar nak bercerita, tak ade niat nak menunjuk-nunjuk.

dah lama sebenarnya tak dapat bunga dari en hubby tetiba bukak pintu kete jea ternampak bunga kat seat depan..hehe



kecoh kan..orang lain dapat hadiah lagi gempak..lagi mahal.
saya dapat bunga pun dah nak kecoh
tapi takpe la kan, bersyukur la sekurang-kurangnya suami ingat kat saya.
susah2 jea beli bunga untuk suprisekan saya

thanks to en hubby.kamoo mmg sentiasa sweet walaupun kita dah kawen.
sayang kamoo sangat2.


mood : hati yang berbunga2 seperti di taman bunga.
haha..over :)


kembang kuncup bila dapat bunga..ahaks


teringat lak time first time dapat bunga.excited .sebab tak penah dapat bunga sebelum ni.
tapi sejak kapel dan kawen ngan en hubby banyak kali dah dapat bunga tp still excited setiap kali dapat.hikhik



.moga cinta yang kita bina.
.akan kekal selamanya.
.thanks so much B.
.mmuahh.

5 comments:

  1. Sweetnye! Eyra tak pernah dapat bunga drp sape2, huu.

    ReplyDelete
  2. Eyra. : tak pe.nnt dapat la tu.hehe...ntah2 dapat yg lagi banyak dr akak.

    ReplyDelete
  3. wahhh red roses. memang x di nafikan, semua perempuan akan suka tu :)

    ReplyDelete
  4. wah bahagianya...jeles saya...hi3

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^