Saturday, July 9, 2011

wedding theme : hitam dan putih



Assalamualaikum

berkenan kat tema hitam dan putih ni.kan best kalau dapat bersanding lagi.boleh pilih kaler ni jadi tema.ahakss..berangan jea la kan

Tema hitam putih. ada berani?..ade org kata tema ni untuk org yang berani jea sebab katanya tak meriah kalau hitam dan putih di jadikan tema untuk weeding.

bagi nik ok jea.cuma di minimize kan kaler hitam dan lebihkan putih. Kalau hitam yang lebih nanti orang kata ada majlis berkabung lak kan.



nampak eksklusif kan pelamin ni




nice kan




tempat potong kek pun meriah

so contact detail ni jika anda nak tahu apa2 tentang pakej perkahwinan.

Address
67A, JALAN PULAI 21, TAMAN PULAI UTAMA, JOHOR Johore Bahru, Malaysia

Jeslina (Wedding Planner)
+6013-774 0377
+6019-791 0878
+6017-777 2275

Fairuz (Make Up Artis, Photographer, Designer)
+6012-777 9598

Jess/Along (Interior Designer)
+6010-704 1964
+6013-776 6544

Juliana (Make Up Artist)
+6019-798 7761

Email : mega_bridalcreations@yahoo.com

9 comments:

  1. wahhhhhh cantekkkkk geram je ^^

    nak naik pelamin lg skli ke kak ? hihi

    ReplyDelete
  2. cantiknye! my kawen nnti pn bercadang nk buat tema hitam putih... huhu gambar pengantinnye tade ke hehe

    ReplyDelete
  3. akak, ade x theme blue and baby pink?

    ReplyDelete
  4. ishkkk....
    ni kalau wife TP tengok ni, mesti dia ajak TP sanding lagi sekali.

    ReplyDelete
  5. cantik..tapi kene berani kan..kalu nak cantik kene tambah warne lain jugak kan..heheh

    ReplyDelete
  6. hitam putih memang cantik...likee..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^