Wednesday, August 24, 2011

iftar with THEM



Assalamualaikum
Salam Ramadhan semua

Alhamdulillah hari ni dah masuk hari ke 24 kita berpuasa.

so kembali kita dengan entry iftar . entry macam ni bulan ramadhan je boleh buat :)
jumaat lepas nik sempat iftar dengan kawan opis dan ex staff PKM Tech.
best la berkumpul ramai2 ni.borak2, bergurau senda, gelak sakan la kalau kami jumpa.


beberapa kerat je yg dtg sbb last min planning.. tp bergambar harus


asma * yana * nik * meera * nadzia





thanks for coming.kan best kalau ramai lagi yang datang :)

3 comments:

  1. kak nik...tetiba lapoor mekdi la..

    seronoknya iftar ramai2...;-)

    ReplyDelete
  2. Bestkan skali skala dapat jmpa cmni..msti byk cerite..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org