Friday, August 19, 2011

outdoor photoshoot for free


Assalamualaikum

ade sapa2 berminat nak buat outdoor photoshoot tak?join la this contest, kalau menang dapat free outdoor photoshoot .
contest ni anjuran KameraMin. dia photographer weeding Farah AF 2 aritu.



so, apa tunggu lagi jangan lepaskan peluang untuk join contest ni

Rules and Regulations
1) The competition is open for all facebook users.
2) One photo entry per couple. So, choose the best okay!
3) Competition starts 15th August 2011. It ends 30th December 2011.
4) must have “we want WithLove moments by KameraMin” in the photo
5) One couple will be chosen as the winner.
6) The prize is not exchangeable for cash and also cannot be transfer to other people.
7) The winning prize exclude travel fees* (transportation + accommodation) any violation on these rules and regulations, the entry will be disqualified.
*travel fees applies for area out of Klang Valley

Winning prize
a WithLove session by KameraMin
4 hours of outdoor photography for 1 couple
DVD with unlimited photos

12 comments:

  1. wow... klu menang ni, bertuah ler badan.
    good luck nik..

    ReplyDelete
  2. wah berbaloi nih.hehe.akak masuk lah contest ni.heeee~

    ReplyDelete
  3. wah... gudluck kak.. sy xde pasangan... so, xleh la nk join..hehe

    ReplyDelete
  4. salam.. thanks sebab support kitorang.. we appreciate it so much!

    ehehe.. alang-alang tu, ape kata tuan empunya blog pon join jugak contest tu..

    www.KameraMin.com
    www.facebook.com/kameramin

    ReplyDelete
  5. fa10 : mmg bertuah la.hadiah dia mmg lumayan.hehe
    tp nik tak join.tak de pic menarik la.

    ReplyDelete
  6. sizuka[Izzati] : kamoo yang ptt msk contest ni.pic kamoo byk yg lawa2.hehe

    ReplyDelete
  7. Ct Aja : join la.mana tahu rezeki kamoo..hehe

    ReplyDelete
  8. M.E Z.A.F.I.R.A.H : akak tak join pun.saje promote kat blog sebab hadiah dia menarik sgt :)

    ReplyDelete
  9. Mohd Muhaimin Radzuan : thanks sudi singgah sini :)
    tak kisah nak support perkara yang baik kan.dah la hadiah dia sgt menarik.hehe

    tuan blog tak de gambar menarik nak join contest ni so bg peluang kat org lain la :)

    ReplyDelete
  10. Good Luck Nik..mana tau rezeki,blh bersakan Nik berphotoshot ngan Encik HB..

    ReplyDelete
  11. ♥♥azatiesayang ♥♥ : nik tak join pun contest ni.tak de pic yg menarik.hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^