Saturday, August 27, 2011

.sweet pink ♥ :)


Assalamualaikum

salah ke lelaki pakai kaler pink ?
bagi nik ok saje tapi
maybe sebab warna pink ni sinonim dengan pompuan kan.
maybe kaler pink tu nampak lembut so tak sesuai la tuk lelaki yang gentlemen.nnt di kata gay atau lelaki lembut lak yea.

ala zaman dah berubah.fesyen skarang dah mcm2.dah tak pelik pun lelaki pakai pink.
macho tak hilang la setakat pakai kaler pink .ade yg nampak lagi muda kot bila pakai pink ni.

so sapa2 yang anti lelaki pakai pink tu tak pe la.tp tak perlu nak kutuk2 kan.kita berhak pakai warna apa saja asalkan sesuai dengan keadaan.


sweet kan

sumber pic : Blog Realiti Konspirasi ZackZukhairi



thanks B ♥

7 comments:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^