Monday, August 22, 2011

Tentang 10 || Hari kelapan : 10 lagu kegemaran saya


Assalamualaikum

Alhamdulillah dah 22 hari umat Islam berpuasa.korang berbuka apa tadi?
nik mcm biasa la beli kat bazar ramadhan.mana la sempat nak msk.blk keje dah kul 5.30 petang.

hari ni kerja macam biasa.selalu hari Isnin mood macam 'down' sikit tapi harini mood lain.maybe sebab fikir minggu ni jea keje pastu ct panjang kan.hehe

so harini mulakan cabaran tentang 10.hari kelapan yea adik2.

Tentang 10 || Hari kelapan : 10 lagu kegemaran saya

lagu kegemaran saya saat ni.ulang dengar byk kali pun tak bosan

1. hatimu milikku - Nera
first time dengar lagu ni terus jatuh hati.



2. aku redha - Tom

3. kisah dongeng - Stacy

4. beribu sesalan ku - Ning, Shila dan Jac

5. percaya padaku - Ungu



6. berdua bersatu - Forteen

7.here without you - 3 Doors Down
someone tujukan lagu ni utk nik.bila dengar terus jatuh cinta,nice song.



8. kasih (ku pinjam wajah mu)-Teachers Pet
lagu ni sgt sweet.sesuai la korang nak tujukan utk kekasih hati,

9. kalau berpacaran - Sohaimi Mior Hassan, Ana Raffali, Altimet.
lagu ni simple tapi byk nasihat.

10. menyesal -Sixth Sense

psssttt !!!
perasan tak.kebanyakan lagi jiwang



saya jiwang tapi tak romantik..hikhik

9 comments:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^