Tuesday, August 23, 2011

Tentang 10 || Hari kesembilan : 10 perkara untuk memenangi hati saya



Assalamualaikum

kembali dengan entry Tentang 10
masuk hari ke sembilan

Tentang 10 || Hari kesembilan : 10 perkara untuk memenangi hati saya

1. Penampilan yang sederhana dan simple.tak perlu nak berfesyen sgt.jd lelaki biasa2 sudah.

2. Tunjukkan sikap prihatin.apa salahnya , sms or call ucp selamat pagi.walaupun benda tu kecil, tapi bila anda lakukan ia memberi impak besar kepada saya..hehe

3. Pendengar yang baik.so bila nik ade masalah, dia org pertama yang nik cari.bila nik happy dia juga org pertama yg nik akan bgtau.

4. pandai buat lawak - suka sifat ni.tak de la hambar jea perhubungan kan.ade time blh serius ade time blh bergurau.

5. lelaki penyayang- lelaki penyayang mesti la ramai pompuan suka kan.rasa la diri di hargai.

6. boleh menerima pendapat org lain.tak de la kata dia jea btol kan.

7. yang merendah diri dan mesra dengan sesiapa saja.

8. pembersih .

9. suka kanak-kanak

10. berkeyakinan
“Jika dia boleh terima anda seadanya, dan sanggup menerima kekurangan anda dan masih sanggup bersama anda dan lebih menyayangi anda, maka anda adalah orang yang paling bertuah kerana ada seseorang yang mencintai anda seadanya anda.”
Alhamdullilah..saya dah temui insan intimewa tu.



4 comments:

  1. bersyukur kerana telah menemui insan istemewa itu

    :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah akak dah jumpe orangnye :D

    ReplyDelete
  3. intan.maisarah : yup.sgt2 bersyukur :)

    ReplyDelete
  4. misyamissyou : alhamdulillah.akak pun tak sangka akan jumpa :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org