Friday, August 26, 2011

Tentang 10 || Hari kesepuluh : 10 kata-kata akhir


Assalamualaikum

cabaran terakhir untuk tentang 10.

Tentang 10 || Hari kesepuluh : 10 kata-kata akhir

1.yeahhh finally it's friday.ari last keje sebelum 10 hari bercuti.hehe

2.tahun ni first time saya rasa sebelah en hubby.sila doakan saya tabah yea.risau gak ade yg nangis rindu kan.haha

3. sebenarnya rasa mcm tak bersedia jea nak raya.rasa mcm cepat sangat jea masa berlalu.

4. saya raya kat simpang renggam , kluang johor.sapa2 raya kat sana kalau nampak muka ni tegur la yea.hikhik



5. nak dapatkan mood raya, arini saya nak pegi keje ngan kebaya.haha..mana tau mood raya datang ker.

6. miss my family kat kelantan

7.maaf jika selama saya berblog saya ade menyakiti hati sesiapa.
maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki kpd kwn2 semua.

8.saya nak wish untuk semua yg berpuasa :)

╔══════════════ ೋღ☃ღೋ ══════════════╗
☼=[ SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI ]=☼
╚══════════════ ೋღ☃ღೋ ══════════════╝

semoga syawal yg bakal menjelang lebih bermakna buat KITA semua.

9. salam merdeka jugak untuk semua rakyat malaysia :)

10.akhirnya siap sudah tentang 10 ni.berjaya jugak abiskan walaupun bukan tiap2 ari kan.kira ok la kan.

till then
salam sayang semua..mmmuahh


4 comments:

  1. uih,mcm sedih sikit ek entry raye ni,huhu,,
    selamat hari lebaran akaks comel =]

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya jugak,..xlupa merdeka,.hehe,.

    ReplyDelete
  3. bls kunjungan sis, & follow cni. ;)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^