Saturday, August 20, 2011

Tentang 10 || Hari ketujuh : 10 orang terpenting dalam hidup saya


Assalamualaikum

meneruskan cabaran untuk hari ke tujuh.semalam tak sempat nak update.penat balik dari iftar dengan kawan-kawan opis.

Tentang 10 || Hari ketujuh : 10 orang terpenting dalam hidup saya

mana cukup 10.family sy pun dah lebih dari sepuluh..hehe
so kita ikut ketegori jea yea

1. hubby
Mohd Hafidz Abd Salam
lelaki yang byk sabar dengan perangai saya ni.
en suami..saya sangat mencintai kamoo

2.ma
wanita istimewa dalam hidup saya.

3.ayah
lelaki hebat dalam hidup saya.

4.adik beradik
ABG HA.KAK G.JA.YUNNIE.ANIS.ADIK
rindu zaman kecik2 dulu.kalau kumpul ramai2 lagi2 time raya mesti borak time kami kecik2 dulu.budak kampung kan.mcm2 la kami buat.hehe

5.anak2 saudara
kalau sebelah saya ade 6 orang.sebelah en hubby lak 8 orang
teh /mak su sayang korang semua

6.family mertua
mak dan abah.terima kasih terima saya sebagai menantu
layan saya dengan baik sangat.walaupun mak suka membebel tp hati mak baik.abah lak cool orgnya.sentiasa support kami.

7. ipar duai

8.kawan-kawan
tak kira la bila dan bagaimana kita kenal, anda terpenting dalam hidup saya.
tak de anda tak ceria lah hidup saya

9. saudara mara
mak cik , pak cik dan sepupu sepapat saya.
sayang korang jugak.

10. dia yang pernah hadir dalam hidup saya
terima kasih.kerana anda dan anda saya belajar erti ketabahan.pengalaman mematangkan saya.

let's enjoy few photos
photo lama.dah penah tempek kat blog pun tapi saje nak tempek lagi :)))

hubby






ma yang sweet


lelaki penyayang


adik-beradik




anak-anak saudara








mertua


kawan-kawan













I'm grateful for having you and you in my life

14 comments:

  1. semuanya orang yang rapat n sentiasa dalam ingatan kita kan sis...;-)

    ReplyDelete
  2. besnya dah kawen n happy. happy kan lah lg hubby, jga badan dengan PB. badan mentain macam anak dara. :)

    http://suriz-on-click.blogspot.com/p/super-wow-product.html

    ReplyDelete
  3. uih, sweetnyer,,,,akak ngn hubby sesame kuruih haih..haha...

    akak, lama tak nampak ek

    ReplyDelete
  4. ILA HonEyBuNNy : org yang rapat akan sentiasa ada dlm hati kita.sebab memori otak tak blh nak delete kan.lain la kalau lupa ingatan.hehe

    harap2 tak la lupa ingatan kan.walaupun ade memori pahit yg nak dilupakan :)

    ReplyDelete
  5. cik siti : badan ni dah kurus sgt.mmg tak perlu PB.nik perlukan supplement yg blh buat berat badan naik skit kot.hehe

    ReplyDelete
  6. Elie Lily : harap family hepi ini kan hepi selamanya :)

    ReplyDelete
  7. hana szied : pengantin dah lama ni.dah nak msk thn ke3 dah.hehe

    ReplyDelete
  8. [sutera kasih] : syg.family segalanya.tak de mereka tak tahu la hidup akak mcm mana.

    ReplyDelete
  9. fiq. : tau tak pe.dua2 kurus.bila la nak berisi skit ni.hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^