Sunday, August 21, 2011

wishlist || outdoor photoshoot


Assalamualaikum semua

sebenarnya dah lama teringin nak buat outdoor photoshoot dengan en hubby.
tengok orang lain buat mcm best kan.
tapi masa dan bajet yg menjadi kekangan waktu ni.
masa kawen dulu tak buat outdoor photoshoot pun.sebab guna duit untuk keperluan yang lebih penting.lagipun ma dah pesan awal2 tak mo bazir2 dengan benda yang tak brapa nak penting.huhu

anniversary kami yg ke 2 dlm beberapa bulan lagi so elok sgt la nak buat photoshoot time tu kan.maybe buat kat johor sebab make up dan baju blh la tempah dengan biras sy kan.

teringin jugak nak buat photoshoot dengan adik beradik perempuan saya.bargaya ala-ala model.mesti seronok kan.nak buat photoshoot yg simple dan santai jea.sebagai kenangan untuk kami bila dah tua2 nanti.

kena tunggu adik bongsu balik malaysia tahun depan la.tahun ni tak sempat kot.adik dah nak fly UK bln 9 ni.mana sempat nak tempah photographer kan.



my sista :)

dalam ramai2 adik saya, adik saya yg sorang ni jea yang tak suka bergambar.hehe..tapi kalau ajak mesti dia ok punya :)



adik bongsu saya jangan cakap la.mmg suka bergambar,tgk la
.kat pokok pun jadi :)







kawan2 tolong doakan nik murah rezeki dan tercapai la impian nak buat
outdoor photoshoot ni.

17 comments:

  1. NURUL AINI NORAZMAN : jgn puji sgt.makin kembang nnt hidung dia..hehe

    ReplyDelete
  2. hahahaha. biarkan hidung dia kembang XD

    ReplyDelete
  3. betul tu...memang best kalau dapat buat photoshoot :)

    ReplyDelete
  4. nape cam tak same jerk muka semua..hi3

    ReplyDelete
  5. cun melecun la adik beradik akak... phewit.. ngee

    ReplyDelete
  6. heee~ adik bongsu tuh nak fly ke uK ea? wahh best lah further study ke?

    ReplyDelete
  7. AmyZana : tak comel la hidung kembang sgt..haha

    ReplyDelete
  8. Adylia Qarissa : best bg yg suka bergambar..hehe

    ReplyDelete
  9. Ct Aja : hehe...aik..tak sama yea.maybe saiz muka berbeza2 sebab tu nampak tak sama..hikhik

    ReplyDelete
  10. AinsHa=( : hehe...kami ni biasa2 saje.kamoo lagi cun :)

    ReplyDelete
  11. Anisa Liyana : yup.adik bongsu study lagi.adik bongsu ni mmg dah duk sana dah.ni blk berct jea 4 bulan.pastu pi blk .hehe

    ReplyDelete
  12. mana tau lps raya nanti dpt rezeki bergolek, terus dpt buat photoshoot.

    ReplyDelete
  13. betul tu..tengok orang lain post kat blog pasal photoshoot mmg nampak cantikk..

    smoga nik dapat wat photoshoot cepat2x..=)

    ReplyDelete
  14. muke sume same je.. hehe.. name pun adik bradik kan

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org