Monday, September 26, 2011

2 || Quote of the day


Assalamualaikum

jika kekasihmu mengkhianati atau meninggalkanmu
Tersenyumlah, sebab orang yang seharusnya bersedih adalah dirinya
Kerana kamu hanya kehilangan orang yang tidak mencintaimu
Sedangkan dia telah kehilangan seseorang yg ikhlas menyintainya:)



kini saya lebih BAHAGIA :)

12 comments:

  1. tgk gmbar2 kak pun tahu kak smmg nya tgh bhagia :)

    ReplyDelete
  2. waa,nice qoute..
    yang kat header tu..
    lets journey begins bla bla bla..
    it touch my heart.. seriously..

    ReplyDelete
  3. kakak..kite datang dan telah follow kamu.,, =)..ade mase,boley la follow kite jugak..tambah kawan baru..

    ReplyDelete
  4. shida'R : hehe...Alhamdullilah...mmg bahagia.moga bahagia ni kekal.InsyaAllah.

    ReplyDelete
  5. Rina Supian : mmg dalam maksud kata2 tu :)

    ReplyDelete
  6. azza hana : thanks sudi follow akak.salam kenal yea :)

    ReplyDelete
  7. Rosalia : nice kan.sebab tu la nik share..hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org