Wednesday, September 21, 2011

#9 : Wordless Wednesday - harap2 dapat ke sini


Assalamualaikum



Wordless Wednesday
Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :)

14 comments:

  1. eh kat mana tu ye? langkawi ke? huhu.. dh sampai da... tp x puas... rasa nak dtg lg... mmg best...

    ReplyDelete
  2. Salam Nik..K.atie pon tingin gak nk g ke sana.Insallh,bulan 11 nie klu ALLAH izinkan lah....

    ReplyDelete
  3. bila aku boleh pergi lagi...langkawi..

    ReplyDelete
  4. DamaVK : yup.kat langkawi.tak penah lagi ke sini.teringin nak pi :)

    ReplyDelete
  5. ♥♥azatiesayang ♥♥ : nik pun teringin nak pi.rancang bulan 10 ni.tak tahu la jd ker tak.hehe

    ReplyDelete
  6. wallpaper2free : sekurang2 nya dah penah pegi kan.nik tak penah lagi jejak kaki kat sana ;)

    ReplyDelete
  7. Ct Aja : best la kalau dapat pi bercuti.lama dah tak pi bercuti ni.hehe

    ReplyDelete
  8. Haryati ::Faizal : InsyaAllah, harap2 dapat la pi bercuti :)

    ReplyDelete
  9. saya baru je balik dr langkawi.. hehe

    ReplyDelete
  10. Teajay Junior : bestnya dapat pi langkawi..jeles ni..hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^