Saturday, September 17, 2011

bye2 adik .. see u again next year...InsyaAllah


Assalamualaikum

entry ni dah lama terperam tapi di sebabkan gambar tak sempat nak upload .so entry ni baru di publish hari ini.huhu

last week dalam hari khamis kami sekeluarga hantar adik bongsu ker KLIA.dia dah nak balik UK.

cepat masa berlalu kan.baru jea rasa buat entry tentang adik balik dari UK.kali ni entry adik balik ke sana balik.

kalau umo panjang bln 7 thn depan nnt buat entry adik kembali ke Malaysia pulak.begitu la sampai sudah..haha

so layan jea la gambar yang tak brapa nak ada ni.tapi nak gak tempek dlm blog :)



comwhore anytime and everywhere



me again


sarapan di Mc D..ma belanja.hehe




last but not least, gambar with my adik

pesanan buat adik :



to doctor to be
dah masuk tahun ke dua study medic kan, so mesti study lagi mencabarkan
but i know u can do it..be a good girl there
we will miss you :)

28 comments:

  1. wah..adk nak jd doktor?terbaekk..untung la..hehe..

    ReplyDelete
  2. best nye study obersea..hehe..

    jika sudi komen entri saya juga

    ReplyDelete
  3. comeinye adek die...cam cina..hi3

    ReplyDelete
  4. wah, besh nya dapa futher study pegi uk... :)

    ReplyDelete
  5. smpaikn msg saya jugak to adik:u can do it!!nothing impossible!! http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. cepatkan masa berlalu....
    moga adik nik terus berjaya :)

    ReplyDelete
  7. wa.... bertuahnya... ^^ >>nak jadi duktur tapi takut ngan darah.. hikhikhik


    http://bulatmata.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. LADYHEART : blum jadi dr lagi.baru msk tahun ke dua.harap2 dapat la jadi dr :)

    syahirooAhmad : hehe...sweet ker? rasa mcm biasa jea.apa pun thanks :)

    ReplyDelete
  9. Pendamba Mawar : mesti la best study oversea.dapat tgk negara org..hehe


    Ct Aja : jgn puji lbh2..nnt makin kembang hidung dia :)

    ReplyDelete
  10. Marniey : adik la yg best :)


    yen(toka ziizokukuto) : thanks :)
    InsyaAllah..semoga dia sihat.

    ReplyDelete
  11. IFA Athirah : thanks IFA.akan di sampaikan mssg tu.


    NURUL NADIAH MAMAT : cepat sgt masa berlalu.dah setahun pun adik kat sana :)

    ReplyDelete
  12. cik hijau purple VS nur faie : adik akak study kat london, UK.

    ReplyDelete
  13. Cik Jannah : adik akak kat london, UK

    ReplyDelete
  14. RinsyaRyc : hehe..nak jd doktor kena la berani.

    ReplyDelete
  15. budakampung : best kan org dapat study oversea.jeles gak ni.hehe

    ReplyDelete
  16. semua sayanga adik kan ?
    like me.. hehe
    nmpak rapat dgn adik =)
    good luck for her.

    ReplyDelete
  17. all the best untuk adik nik..

    cantik macam nik la..

    bakal doktor tu...;-)

    ReplyDelete
  18. good luck untuk adik..untung dapat belajar oversea..lepas nie sakit dah tak perlu nak jumpa doktor dah..jumpa adik jer..

    ReplyDelete
  19. budakijaupendek : yup.akak mesti la sayang adik kan.hehe

    ReplyDelete
  20. ILA HonEyBuNNy : aik..nik cantik ker.nik biasa2 jea ila.ila lagi cantik :)

    ReplyDelete
  21. Cik tikah : kena study elok2.study medic ni bukan senang kan.hehe

    ReplyDelete
  22. kayrul-shah : tu pun kalau adik jd doc yg check pesakit.blh la bila sakit jumpa dia.kalau dia jd doc jantung tak nak la pi jumpa dia.hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^