Saturday, September 3, 2011

.dah setahun



Assalamualaikum

harini nak cerita pasal kereta.
masa berlalu dengan pantas kan. diam tak diam dah setahun rupanya my Baby Bronze ni.
Alhamdulillah..kete masih dalam keadaan baik dan moga baik2 saje dan mampu berkhidmat utk kami lama lagi.



gambar setahun lepas
beraya dengan kereta baru :)


gambar terbaru
beraya dengan kereta yang still nampak baru :)


psstt !!!
pokai bulan ni sebab byr insurans kete 1ribu lbh..huhu


6 comments:

  1. cantik lagi keta akak.pandai jaga..

    ReplyDelete
  2. hehe teringat masa mula2 baca blog akak.ada cite pasal kete ni.sedar xsedar dah setahun :)

    ReplyDelete
  3. adat la dah ade kete... utk kemudahan kita jugak.. jaga bebaik, banyak jasa nya tu.. =)

    ReplyDelete
  4. bestnye ade kete. bile plk kite nak ade nih..hehe

    ReplyDelete
  5. eh...kereta kita sama... juga da usia 1thn... cuma kaler je brown garnete... eh btul ke spelling tuh... baru renew roadtax n insurance... mahal kn?rm1k++ huk3... sdehhh... pokai... roadtax mati ngam2 time raya yakni 31ogos... huhu

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^