Sunday, September 25, 2011

.hijrah ke arah kebaikan



Assalamualaikum

suka tengok artis2 yang berhijrah dari segi penampilan ni. lagi2 artis muda.penghijrahan yang sangat baik.hidayah Allah ada dimana-mana kan...Alhamdulillah

dulu Irma Hasmie, sekarang giliran Siti Nordiana dan Diana Amir pulak. Ya Allah, cantiknya bila mereka bertudung.Alhamdulillah. semoga imej bertudung kekal.moga Allah memberi mereka kekuatan dan kesabaran

usah lemparkan kata2 yg menjatuhkan semangat mereka.sama2 kita beri sokongan kepada perkara yang positif.
semoga ramai lagi yang akan berhijrah selepas ini. AMIN

much prettier...Allah bless both of you


siti nordiana








wardina dan diana amir

24 comments:

  1. ohh..tak tau pulak nana da bertudung...bagus3...

    ReplyDelete
  2. memang rasa kagum bila semakin ramai yang berubah. hidayah Allah tu..

    ReplyDelete
  3. gadis bunga : yup.diana amir pun baru jea bertudung.lepas dia mimpi kiamat.

    ReplyDelete
  4. dayang : sejuk hati tengok mereka dah bertudngkan :)

    ReplyDelete
  5. MiSz fiFiEyQa : nana bertudung sejak ramadhan aritu.nik pun baru tahu :)

    ReplyDelete
  6. .........cP~ : yup btol.tu semua hidayah dari Allah :)

    ReplyDelete
  7. makin ramai artis yg mula berhijrah kan,.=)

    ReplyDelete
  8. sweet kan mereka..

    tp fida da buka tudung ;(

    ReplyDelete
  9. Saya suka tudung..walaupun sy x pkai tudung & bkn muslim..
    Sy lebih suka tengok kawan2 sy bertudung, drpd free hair. ^_^
    Ayu~

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah.. nk berubah tak boleh drastik. ada peringkat2nya. sm mcm al-quran diturunkan bperingkat2.. kan?

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah..semua dah masuk geng usrah skunk...

    ReplyDelete
  12. sangat cantik bila artis2 nie dah berhijrah. harap sampai akhir hayat la

    ReplyDelete
  13. alhmdulillah... semoga ramai lagi artis bertudung lps ini

    ReplyDelete
  14. NURUL AINI NORAZMAN : suka sgt tengok ramai artis berhijrah.lagi2 artis muda :)

    ReplyDelete
  15. chiqubie : sweet sgt.
    tu la.fida lak yang terdedah :)
    fida kena hati2.dia dah popular so ramai la yang akan cuba cari salah dia :)

    ReplyDelete
  16. ♥BelLa Ace♥ : hai bella.tak sangka non muslim mcm bella pun suka tgk yang bertudung kan.

    ReplyDelete
  17. jat : btol tu.berubah berperingkat2.yang penting mereka dah bertudung :)

    ReplyDelete
  18. Tulus Sweet : tu la.ramai la msk geng usrah nnt.harap2 mereka jadi mcm wardina.

    ReplyDelete
  19. kayrul-shah : harap2 begitu la kan.moga berkekakalan.sebab mereka sgt cantik :)

    ReplyDelete
  20. CikHoneyBee : harap2 ramai la yang bertudung nanti.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org