Friday, September 23, 2011

.jiwang di Twitter

Assalamualaikum



kalau btol la ni twitter khairul fahmi kan
sweet nya dia.kalau saya jadi Dahlia Teck ni mesti hati berbunga2 saat ini.hikhik
seluruh dunia tahu apek sayangkan Dahlia Teck :)

tapikan



aduhai apex
hidup ni macam roda kan.time apex dan elia bercinta..elia di katakan terlebih excited.
tapi tetiba kali ni apek lak yg macam over

oopssss

ni pendapat peribadi jea
jangan lak ade yang sentap..haha

jiwang dia kat twitter lain mcm jea.kelakar pun ade
opss sory kalau ade yg tersentap lagi..hehe


kredit to BeautifulNara.com

tetiba teringat kat elia…ntah apa perasaannya lepas baca smua ni.
dulu menafikan kini mengiakan
eh..eh...tetiba saya lak yg over .ape kes..hehe

apapun tahniah la apex.2 jea gol bolos time lawan jepun . not bad la .
dapat semangat dari kekasih hati yea.hebat betul kuasa cinta.
apa pun kurangkan kontroversi, tingkatkan prestasi yea

psstt !!!
bila dah popular.apa yg keluar melalui twitter pun boleh jadi bahan berita kan.
mesti ramai gadis2 kat luar sana berharap ini bukan twitter apek kan.hehe

When we're in love, we tend not to see the bad side of someone. That's the pathetic part of being in love. Sometimes even the worst person in the world can be the best person for your own belief. Love is not blind, it sees, but it doesn't mind.

24 comments:

  1. haha. nak g follow twitter dia la.

    ReplyDelete
  2. tengah bercinta, memanglah. hehe
    dh tkde jodoh dgn elia, masing-msing perlu terima.

    ReplyDelete
  3. sejak kes putus ngan Elia SKL da xbrapa ngan dgn dya..

    tapi apapun dya tetap gool keeper ngara kita yg manto0p..:P

    ReplyDelete
  4. hehehe..malas nak ambik taw hal diorang ni :)

    ReplyDelete
  5. ni la bahana twitter.. tak semua kita boleh kongsi dengan semua orang.. hu2

    ReplyDelete
  6. kuasa cinta mmg hebat
    boleh nk stalk hal org
    tapi
    jgn condemn pape
    itu hak peribadi masing2
    just respect him :)

    ReplyDelete
  7. Kalau bola memang SMART la dia main, tapi kalau bab bercinta..tak berkenan lak kes die ni...hi3..

    ReplyDelete
  8. hahah . sengal ! ape yang boleh ckap pasal dia , dia ni mcam dah lupa daratan since dah popular.

    ReplyDelete
  9. niesh™ : follow la twitter dia.tp tak tahu la tu twitter btol ker tak..hehe

    ReplyDelete
  10. budakijaupendek : yea la.tgh in love skarang kan.mcm2 la ayat romantik keluar yea.romantik la apex ni kan :)

    ReplyDelete
  11. si kiut lavender : anggap la dia tak de jdh ngan elia kan.masing2 ade kehidupan sendiri.

    bab bola nik ttp sokong dia sebab dia mmg gol keeper yg bagus.hal peribadi lantak dia la yea.hehe

    ReplyDelete
  12. Nadzirah K. : mula2 rasa mmg tak nak ambik tahu.tp rasa mcm menarik lak kisah dia.hehe

    kata2 kat twitter dia sweet sgt la.hehe

    ReplyDelete
  13. Nafisah Ruslan : btol tu.kadang2 twitter ni bahaya.tp kita kena tahu bila kita dah post kat twitter so maknanya dia nak semua org tahu la kisah dia.

    so dia tak blh nak salahkan org bila org ambik tahu.sebab dia yg bercerita ttg kisah sendiri.

    so kalau tak nak org ambik tau baik duk diam2 jea kan.hehe

    ReplyDelete
  14. perot buncet : tak de niat nak condem apa2 cuma pendapat peribadi nik.kalau org lain tak nak terima , tak pe la.

    tapi biasa la.bila dah popular, ramai la yg nak tahu tentang dia,nak tahu apa yg dia buat kan:))))

    ReplyDelete
  15. Ct Aja : bab bola dia mmg terbaik la kan.

    ReplyDelete
  16. Amoi MiyaSya : biar la ngan hidup dia kan.asl dia main bola ok.

    tapi bila popular mesti la kisah dia pun akan popular.so dia kena berhati2 dengan apa yg dia buat.

    ReplyDelete
  17. KFC dgn Elia baru putus, cepat tul penangancinta baru muncul :D

    ReplyDelete
  18. kalau jijah kan kak..memang terasa giler2! seblum ni menafikan..skrg terang2 mmg couple..tak baik buat mcm tu kan..

    ReplyDelete
  19. wahhaaaa....majulah sukan utk negara..**tetibe..

    ReplyDelete
  20. Myra Jay : ini kisah hati kan.ade org cepat jea dapat terima org baru bila putus cinta.tp ade sstgh perlukan masa utk bercnta balik.

    maybe KFCM ni jenis yang tak blh single lama2 kot.perlukan teman yg namanya kekasih hati.hehe..maybe tuk bg semangat ketika main bola :)))

    ReplyDelete
  21. Cik Azizah : akak pun terasa kalau mcm tu kan.menafikan tup tup kapel lak yea.
    kita doakan lah mereka bahagia yea :)

    ReplyDelete
  22. MiSz fiFiEyQa : wah..mmg tetiba ni.hehe

    ReplyDelete
  23. PenuliS : biasa la hidup..tapi maybe ade yg lebih baik di masa hadapan.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^