Tuesday, September 20, 2011

nikah di Hari Malaysia


Assalamualaikum

bulan syawal ni ramai lak artis naik pelamin kan. so banyak la pics menarik yang kita dapat tengok.nik suka pics nikah Eira Syazira.sangat-sangat cantik pics nikah mereka.so mmg tak sah la kalau tak tempek kat blog kesayangan ni.

mereka ni bagus .dah 3 tahun rupanya mereka bercinta.masa bercinta tak adela over ngan publisiti macam sesetengah artis yg lain..tau2 je dah kawen.


its beautiful



















Hantaran by: Ari Weddingcouture



hantaran pihak lelaki untuk pengantin perempuan.bunga segar nampakkan hantaran sgt cantikkan :)























hantaran dari pengantin lelaki..comel jea patung kat setiap hantaran.
kreatif


comel nya patung tu

















.cute.






cantiknya.suka make up ni.
tak over…naik seri pengantin




comel sangat pic ni :)








Alhamdulilah,selamat sudah di ijabkabul kan


r0mantiknye..sweet sangat
moga kekal ke akhir hayat










cantik sgt2 .. untung azad dpt eira



gambar pre wedding photoshoot pun sungguh awesome la.jeles nengoknya.






cantikkkkk!! :)















selamat pengantin baru to both of u
tahniah Eira & Azad
semoga sentiasa dirahmati Allah dan berkekalan hingga akhir hayat

psttt !!!
en hubby.apa kata kita buat photoshoot mcm ni untuk anniversary yang ke dua kita.hikhik

sumber pics :
Phosgraphis Photography
Kameradansa
G.i Photoshoot

14 comments:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org