Thursday, September 1, 2011

raya pertamaku :)


Assalamualaikum

salam syawal buat semua.lama nya tak update blog.kat simpang renggam tak de connection P1 Wimax, sebab tu la susah nak update blog kesayangan ni.

raya ke ketiga baru sempat nak update.ni pun update dekat kedai mamak.
first time beraya dekat simpang renggam, johor.kat sini kami duduk kawasan taman perumahan.

raya tahun ni tak best sebab tak banyak gambar.gambar pun tak menarik jea.kalau kat kelantan ramai photographer tak bertauliah so ade gak la gambar yg menarik kalau di kumpul2. tp kat sini harapkan satu kamera jea mmg susah la nak jumpa gambar yg menarik.sedihhhh mak uolss :(

layan jea la pitcha raya pertama kami yg tak berapa menarik ni.


gambar syok sendiri harus ada..haha


hubby dan wifey


kami yang sedondon


tembamnya pipi saya pakai inner mcm ni kan..teringin nak cuba.ambik kau.pipi nampak kembang semangkuk.haha






rajin tak? haha
masakan mak mertua saya sedap.terutamanya rendang daging.


family picture
tema warna warni :)


seisi bersalaman dan bermaafan


suka tema kaler tahun ni.
akhirnya dapat gak pakai kaler hijau.puas hati.hikhik


luv this color :)



raya pertama dah kuar beraya, 3 buah rumah kami beraya.penat

rumah pertama - beraya rumah kakak kepada pak mertua
dekat batu pahat






rumah kedua - saudara pak mertua
sebahagian ahli rombongan kami :)





rumah ke tiga
masuk rumah ketiga nik tak larat dah nak makan apa2.sentuh biskut skit2 jea.
tp org lain makan mcm ni rumah yg first jea.



till then
bye

7 comments:

  1. wahh cantiknya hijaau hehehee cantik gmbr2, suka tengok!

    ReplyDelete
  2. pakai strymx la best..mane2 pon ada coverage..hehe

    ReplyDelete
  3. slim nya akak walopun dh kawen... Moga bahagia ke anak cucu ^^

    BulatMata

    http://bulatmata.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya akak! hehe :D

    ReplyDelete
  5. ohhh ini baju rayanya...

    cantiknya warna ijau tu...;-)

    lembut ja tgk..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^