Monday, September 19, 2011

rombongan mak cik yah ke putrajaya


Assalamualaikum

ini cerita hari sabtu. weekend lepas bawak family outing di Putrajaya.ma dan ayah nik datang sini.akak dan family pun join skali so sempat la kami jalan2 di Putrajaya.
untuk relax dan santai2 ngan family elok sangat tempat macam ni

memang nik suka sangat kalau dapat luangkan lebih banyak masa dengan my family
bahagianya bila dapat berkumpul ramai-ramai.



below are some pics taken during the family outing.


ini lah ahli rombongan mak cik yah
bukan senang nak kumpul ramai2 macam ni.ni pun ramai lagi yang tak ada.


luv u all !!!

kami decide nak naik river cruise.family akak tak penah lagi naik benda alah ni.ma dan ayah nik pun first time naik benda ni.





kami ambil pakej early birds promotion
harga untuk dewasa = RM15 dan kanak-kanak = RM10
pusing pusing tasik putrajaya selama 20 minit


entrance to Putrajaya Cruise


view dalam cruise


kali kedua nik naik cruise.sebelum ni naik bersama en hubby.
kami di beri penerangan la serba sedikit tentang apa yag ade kat putrajaya ni.
pastu blh buat aktvt feveret iaitu bergambar.

boleh bergambar dekat luar
mai kita tgk view dari luar cruise pulak :)


Masjid Sultan Mizan Zainal Abidin aka Masjid Besi


me and my sista


sopan tau.mentang2 la pakai maxi skirt hari tu.
pegang elok2.kot2 ade yang terbang nnt..huhu


susah nak mantain cun kalau naik river cruise ni....hikhik
(cun la sangat kan)


yunnie * damia * me




tak kisah dah tudung senget pun.mak tetap nak posing okey.
bajet boleh nampak kurus bila posing style macam ni :)


posing sebelah tepi lak yea :)










ma... I miss u already



kan best kalau dapat spent masa lagi lama ngan family.time gembira tu rasa sekejab jea kan.tetiba nak feeling sedih

ok la.till then
bye

10 comments:

  1. putrajaya memang cantik pemandangan. =)

    ReplyDelete
  2. auww,so sweet lah akak :) what a sweet family you have,dear.Kim slam kt dorg.hik3

    ReplyDelete
  3. uish....saya yang duduk kawasan putrajaya ni pun belum naik cruise lagi...*malunya*

    ReplyDelete
  4. irasla muke nik ngn mak=)..how sweet=)

    ReplyDelete
  5. budakijaupendek : btol tu.bangunan kat sana yg bermacam2 rekaan ade,tu buat putrajaya lagi menarik :)

    ReplyDelete
  6. Miss A : thanks dear
    komen kamoo sgt sweet.buat hidung akak kembang lak :)

    ReplyDelete
  7. deem : tak pe.ade masa lagi nak naik.nnt blh pi naik yea :)

    ReplyDelete
  8. nabila azmi : anak mak.mesti la sama kan.hehe

    ReplyDelete
  9. Cahaya : best.apa kata kamoo lak try.hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^