Friday, September 9, 2011

saya pengguna Virgin Coconut Oil



Assalamualaikum semua

sebelum ni nik memang tercari2 ubat, krim atau atau apa saja yang boleh hilangkan jerawat dan parut jerawat kat muka.selain tu nak cari benda yg blh kurangkan minyak kat muka jugak.

tapi skarang nik adalah pengamal supplement yang di namakan VCO.
VCO stand for Virgin Coconut Oil .
nik beli yang berbentuk kapsul sebab senang nak telan.



sumber pic en google

beli VCO ni memang tak rugi sebab boleh digunakan secara 2 in 1.boleh terus di makan atau anda cucuk jea kapsul untuk keluarkan minyak dan boleh sapu ke whole face.

mesti ramai yg dah try kan? sebab nik baca banyak komen positif dari pengguna VCO sebab tu la tergerak hati nak try.
nik dah try hampir 3 minggu kot.kesan? mesti la ade.

Kesan VCO pada nik :
- muka kurang berminyak.dulu selalu nya muka penuh dengan takungan minyak bila bangun dari tido.tp sejak guna VCO, minyak kat muka dah berkurangan.
-muka rasa licin
-parut jerawat semakin pudar
- 2 ari nik amalkan supplement ni, jerawat ade gak bertempek kat muka ni tapi tak lama.jerawat cepat kering.
-whitehead dekat muka pun senang keluar



tak kisah la kulit tak licin dan halus pun sekurang2nya muka tak la bertempek jerawat jea .tak de la penuh takungan minyak tiap masa kan.hehe

alhamdulillah.syukur apa yang ade :)

22 comments:

  1. saya pun gune gak.. tapi on off.. hehehe.. memang ade kesan.. lepas ni try nk kekalkan..

    ReplyDelete
  2. mmg ok.. come visit shima nya blog..now shima tgh wat promotion sal VCO..and ade jugak contest sudi2 lah join

    http://ayongshima.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. memang oke ke? kalau oke, nak try jugak. berapa ea harga dia?

    ReplyDelete
  4. nmpk ade prubahan..gud job!! ^ ^ http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. kpah pengguna setia VCO...utk meningkatkan kadar metabolisma sebab penyakit tairod..

    ReplyDelete
  6. cik nik,nak pesan kt mne eh benda ni??dah lme gile nk try :(

    ReplyDelete
  7. ieqah mmg da niat nk try..tapi lom keberanian lagik :)

    ReplyDelete
  8. wah. cam best jer.. kat ne agaknya boleh beli vco ni agaknya ya??..

    ReplyDelete
  9. Nurul Mazni : sebab bagi kesan la nik sampai skarang guna..ni dah simpan stok 2 botol ..hehe

    ReplyDelete
  10. Haryati ::Faizal : menarik sgt.try la.mana tahu berkesan utk kamoo jugak :)

    ReplyDelete
  11. cma..cimot..shimoro : dah try pakai dlm sebulan dah.mmg ok sgt :)

    ReplyDelete
  12. sizuka[Izzati] : try la.mana tahu berkesan.tapi kesan dia berbeza tuk setiap org.

    ReplyDelete
  13. Amoychanteks : ok sgt.harga dia berbeza.adik nik jadi agent so dapat la murah skit.try la survey :)

    ReplyDelete
  14. IFA Athirah : hehe..thanks.mmg ade perubahan :)

    ReplyDelete
  15. kpah k-poh : bagus gak vco ni kan.blh ubatkan tiroid :)

    ReplyDelete
  16. Miss A : try survey dalam internet.kalau jadi agent lagi murah.tapi kena beli dalam 5 botol la baru dpaat murah :)

    nik sebab adik jadi agent so dia beli dlm jumlah yg byk so dapat la murah :)

    ReplyDelete
  17. IEQAH : dulu nik pun tak berani.takut la terkeluar semua jerawat ni sampai penuh muka kan.tapi bila dah try ok la.jerawat tak de la byk keluar :)

    ReplyDelete
  18. Lia Lomi : byk skarang yang jual VCO ni guna online jea.nik pesan dekat adik jea.dia jadi agent :)

    ReplyDelete
  19. Kawan saya pun ada guna VCO. Dia kata VCO bagus :)

    ReplyDelete
  20. kak long pun nk cuba jgk la sbb muka kak long mmg berminyak..terima kasih nik sudi share kat sini..patut la muka nik cantik berseri (^_^)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^