Sunday, October 30, 2011

bola tu bulat



Assalamualaikum semua

kepada penyokong terengganu mesti ade yang rasa kecewa kan sebab terengganu tak berjaya rebut Piala Malaysia semalam.

memang down la rasa lagi2 bila lawan dapat gol time last minit.time harapan yang cukup tinggi yang pasukan kita sokong akan menang

sama jea keadaan nya time Piala FA, Terengganu lawan Kelantan dulu.so saya faham perasan penyokong terengganu.beberapa saat jea nak tamat, terengganu dapat gol time tu.huiss..rasa down beb.

tapi kena terima la.kalah menang adat bertanding kan.
tak fair la nak salahkan Sharbinee Alawi jea. ni kan permainan pasukan.
cuba lagi tahun depan yea :)
peace no war.

apa pun yang berlaku TRW tetap di hati ( tetiba kan..huhu)
so TRW akan jumpa N9 di Piala Sumbangsih 2012 nanti.

maaf la yea.bab bola ni saya bersemangat skit.
lagi2 pasukan TRW dah jadi antara pasukan yang terbaik buat masa ni kat Malaysia.yea la.dulu duk sokong negeri lain jea..huhu

baca kata-kata ni buat anda rasa semangat dengan pasukan TRW



Seperti kata seorang pengulas sukan tersohor tanahair,
"sukar untuk anda mempercayai ada seseorang atau sekumpulan penyokong bolasepak di Malaysia sanggup terbang dan memberi sokongan kepada pasukan mereka di luar semenanjung, tetapi bagi penyokong Kelantan semuanya itu bukan mustahil bagi mereka, mereka boleh berada di mana-mana di dunia ini selagi pasukan mereka ada perlawanan."
Sabah Lawan Kelantan.

Teringat luahan Irfan Bakti pada tahun lepas,
"suasana bolasepak dan sambutan penyokong di Kelantan seperti bolasepak eropah.
Jika anda ingin rasai suasana bolasepak sebenar pergilah ke Kota Bharu"

Luahan Datuk M Karathu sewaktu ingin memulakan tugas di Kelantan,
"Suasana bolasepak di Kelantan seperti suasana bolasepak di Brazil"

Tan Sri Annuar Musa
'THE BEST IS YET TO COME...LETS WELCOME 2012...LETS WELCOME SUPERWARRIORS'

SENARAI PEMAIN YANG DIKEKALKAN

Norshahrul Idhlan Talaha
Khairul Fahmi Che Mat
Mohd Shahrizan Ismail
S Subramaniam
Mohd Farisham Ismail
Mohd Rizal Fahmi Ab Rosid
Daudsu Jamaluddin
Zairul Fitree Ishak
Mohamad Ab Aziz Ismail
Muhd Badhri Radzi
Shakir Shaari
S Chanturu
Nurul Azwan Roya
Mohd Ramzul Zahini Adenan
Mohd Nizab Ayub
Mohd Izuan Solahuddin
Khairul Izuan Rosli
Mohd Aris Zaidi
Mohd Zamri Ramli
Nik Shahrul Azim Abd Halim


yess...Piya kekal dengan TRW
Apex dan Shahrul Idlan Talaha pun sama

sumber pic
The Red Warriors Network

3 comments:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org