Saturday, October 29, 2011

Resepsi | Yasmin Hani + Sha'arin


Assalamualaikum semua

sambung gambar wedding Yasmin Hani.kali ni majlis resepsi lak
dah lama nak update citer ni.minggu ni baru sempat..huhu

ape pun, enjoy this pictures yea :)


Duchess Place, Ampang, Kuala Lumpur


sweet :)




masyuk la hatta dolmat ni kan.
kebanyakan artis tempah baju nikah dengan dia :)








Dekorasi+Pelamin by: Ari Wedding Couture








cantiknye make up dia..look natural kan




baru perasan, Qi rupanya pengapit pengantin lelaki :)
tak jumpa lak gambar Yuna..maybe tak datang kot






alahai cutenya dua orang pengantin baru ini














nak tunggu majlis artis ni pulak
kalau jodoh dia ngan Farid Kamil mesti wedding dia lagi gempak kan.. :)))











sumber gambar awesome ni

G.i Photoshoot
REDphotography

7 comments:

  1. cantik! muka semua dh mcm minah salleh! hehehehe
    btw, akak di tag!

    ReplyDelete
  2. yuna takde sbb dia masih di LA. baru tau qi dgn shaarin tu adik beradik. hehe..

    ReplyDelete
  3. tak best nya yasmin tak pakai inai . kalau pakai baru laaa rasa kawin nya. hikhik =)

    ReplyDelete
  4. so kiut..so sweet..cincin yasmin sgt chantek..~ngee~geram tgk

    npe dynas nmpk xchantek??huhu

    ReplyDelete
  5. wow.

    the wedding is soo beautiful.

    harap2 i pun dapat afford wedding macam ni =p

    ReplyDelete
  6. w0wwww awesome gole wedding ouh <3

    like fairytale je hii

    mg comeyl dowg nieh

    ReplyDelete
  7. pergh
    wallah la wedding
    sume yg ada dlm ni
    sume cntik2
    lelaki pon cantik
    hehehehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org