Saturday, October 29, 2011

A Wedding



Assalamualaikum semua

lagi dan lagi gambar wedding artis yang cantik.
kali ni gambar wedding Yasmin Hani & Sha'arin.
banyak sangat gambar menarik wedding yasmin hani ni






org nyer cantik pic pun cantik..ohhsemm la


berseri-seri wajah pengantin baru








baju dia simple but adorable






Sha'arin ni rupanya abang kepada Qi (pengacara Jalan-Jalan Cari Makan di TV3).
bekas pemain dram Black Rose dan bekas duda Ida Nerina.
umur dah 47 tahun tapi muka mcm umo 30 an kan
awet muda gitu





















congratulations to both of u
may allah bless both of u

gambar pre wedding dia sempoi dan sweet jea
suka tengok









sumber pic yang cantik ni dr sini yea
REDphotography
G.i Photoshoot

11 comments:

  1. ha'ah.. laki tu nmpk muda... haha XD

    ReplyDelete
  2. wow, comel nye mereka!
    lar, abg Qi rupe nye...baru ku tahu, hehe..muke pn mmg ade iras..adk bradik kn, huhu

    ReplyDelete
  3. HASILKERJA PHOTOGRAPHER SANGAT BEST !:D

    ReplyDelete
  4. adeh..tuannye da mmg lawa..hihihi

    ReplyDelete
  5. loooo
    duda ida nerina ke
    ayooo
    baru taw

    hehehe
    superb la gambo nikah =]

    ReplyDelete
  6. cantik la gmbr2 ni...suka sgt tgok
    sha'arin tu...teringat la pula masa blackrose tgh mletup2 90an dulu...

    ReplyDelete
  7. nampak muda plak suami yasmin tu, and yasmin ada iras Celine dion ckit. mmg kelass :D

    wah.. best plak komen ttg perkahwinan hari ni. haha~

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^