Saturday, October 29, 2011

Yana Samsudin yang comel



Assalamualaikum semua

selamat hari sabtu.how are we doing today? harapnya semua sihat walafiat.
weekend ni korang buat apa.nik lepak jea dekat umah sambil basuh baju yang berlambak2 tu.
heran btol.basuh baju untuk 2 orang jea tapi apasal la rasa macam tak penah abis.
kalau la 15 org kat umah ni mahu pengsan dibuatnya.ade jugak kena hantar dobi kang..huhu

ok la. entry kali ni entry suka suki saje. tetiba idea datang nak update tentang pelakon yang saya suka tengok sejak akhir2 ni.



suka la dekat Yana Samsudin ni.
dia comel jea.kalau berlakon citer comel dan manja mmg menjadi la.

lakonan dia dalam Love Nora best.rugi korang tak tengok citer ni.walaupun hanya pelakon pembantu tapi watak dia menonjol.sama gak dengan filem Adnan Sempit yang dia berlakon jadi wawa tu.comel jea.



potongan rambut mcm ni buat dia nampak lagi comel la :)

yana ni pun blogger juga.ni link blog dia

http://www.yanasamsudin.com/

tapi jarang sangat dah dia update.mesti busy ni.


ala sweet jea diorang ni.
dengar2 gosip dia bercinta ngan shaheizy sam.ok gak tu,dua2 comel :)

apa pun good luck untuk karier dia.makin glamer dia skarang
ni.suka dia sebab dia glamer bukan sebab gosip.semua atas bakat dan usaha dia.so keep up your good work yana.

bila la agak2 nya dapat jumpa yana yg comel ni.hehe

ok la
till then and have a blissful weekend.

11 comments:

  1. ck pun suke si yana ni.. chumilll! ^^,

    ReplyDelete
  2. hehe. pssstt. rambut sy mcm rmbut yana yg pendek tu. hihihi

    dia mmg chomelll

    ReplyDelete
  3. stuju stuju stuju!
    dia sangat comel..
    suke dia jugak !

    ReplyDelete
  4. owh.. dia ni.. dulu masa aku tengok muka dia, ingatkan orang cina.terutamanya dalam citer "aku masih dara".. hehehehe

    ReplyDelete
  5. akak ni memang comel pun, dalam filem bini-bini ku gangster pung comel, gila ^__^ kasar tapi still kiut, HAHA

    ReplyDelete
  6. awwww
    dh lame x mai belog akak ni

    suke die berlakon dgn sam dlm cite tu
    hehehehehe

    ReplyDelete
  7. suare dye manjeee^_^
    comey sgt2222 xD

    ReplyDelete
  8. ija pun suke yana !
    auww auww.comel sgt <3

    ReplyDelete
  9. suka sam n yana ... :)
    mcm muka korea dh depa nie
    (teringat drama kubur tak bertanda)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^