Thursday, November 17, 2011

congrats my beautiful niece



Assalamualaikum

alhamdulillah anak saudara nik dapat 5A dalam UPSR.
I'm proud with your result
tahniah kakak !!!
you deserve it..usaha kakak selama ni dah berhasil kan.
moga ini permulaan untuk kejayaan yang lebih cemerlang.



macam baru jea semalam teh jumpa kakak buat pertama kali kat hospital temerloh.kakak dalam bekas kaca time tu.pakai penutup mata biru sebab demam kuning.



kakak dah besar sakarang.dah jadi anak gadis pun..hehe
moga kakak membesar menjadi insan yang berguna.
luv u kakak :)))

psst
kalau nak hadiah mintak dekat Ayah teh.hikhik


4 comments:

  1. eh..sama.my niece, call kakak jgk dapat upsr 5A jgk.hehehe..tahniah utk kakak ye.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^