Tuesday, November 15, 2011

entry khas untuk suami


Assalamualaikum

sejak berkahwin, nik tak pernah berpisah jauh or lama2 dgn en hubby.paling lama pun 3 ari kot. tapi sejak en hubby bertukar keje ni kena la biasa kan diri.
dah seminggu 'ditinggalkan' en hubby atas tuntutan kerja
so nak kurangkan rasa rindu dalam hati, terpaksa la sibukkan diri.
dah jauh ni la rindu dia lebih sikit

tadi en hubby tegur naper saya dah beberapa ari tak update blog.
so arini saya update entry khas untuk dia.hehe



My husband is the love of my life
I am so happy to be his wife
He is so wonderful and strong
In his arms is where I belong

I thank God I found such a treasure
My love for him there is no measure
My husband means the world to me
There is no place I would rather be

When I look into his beautiful eyes
I know there will be no more gray skies
Though we spend many days apart

He is always there with me in my heart
He will always have everything I have to give
I promise to love him as long as I live

4 comments:

  1. sweettnyeellaaa..hehe..nanti kite dah kahwin..kite nak jadi mcm nik la=)=)

    ReplyDelete
  2. sweetnye dedikasi tu, suke baca...
    semoga bahagia slalu la, wpun jauh dimata, tp dekat dihati kannn....

    ReplyDelete
  3. wow romantiknya...hihihihi...dugaan utk kamu....

    ReplyDelete
  4. waahhh what a sincere poem.. amazing n meaningful. may u both live happily everafter in HIS blessings, insya Allah.. (",)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^