Monday, November 28, 2011

Happy 2nd Anniversary



Assalamualaikum semua

Alhamdulillah syukur Ya Allah atas segala nikmat yang diberikan selama ini
esok, 29/11/11 genap 2 tahun ikatan perkahwinan kami.sekejab jea masa berlalu kan.
tak dapat nak celebrate anniversary sebab en hubby kat atas kapal lagi (-_-“)


ucapan awal dari en hubby

kami ni bukan jenis yang buat sambutan beria2 untuk anniversary.
plan nak celebrate anniversary nanti pun hanya pegi makan2 tempat yang best skit jea kot.pastu pi bercuti ke penang.
harap2 menjadi la plan ni :)

kenangan 2 tahun lepas





our first Hari Raya as husband and wife


we celebrate our second raya as husband and wife at Simpang Renggam, Johor



hope more happy moment will come


to my dearest Hubby
MOHD HAFIDZ ABD SALAM

Happy Anniversary, my love
I'm glad I found you
I love you and keep loving you more and more
semoga kita berdua semakin matang dan tabah dalam menempuhi dugaan dan cabaran
dan
semoga rumahtangga yang dibina akan berkekalan sampai ke syurga.
Amin :)

11 comments:

  1. tahniah ye diucapkan kepada anda berdua...semoga ikatan suci ini kekal hingga ke akhir hayat, insyaAllah...:)

    ReplyDelete
  2. Selamat Ulang tahun perkahwinan nik.... semoga ikatan perkahwinan tu kekal la sampai akihr hayat.... AMIN...anniversary kite selang 2 ari je kan nik...

    ReplyDelete
  3. semoga perkahwinan berkekalan ke akhir hayat sis :)

    ReplyDelete
  4. happy annvsary sis.. semoga kekal bahagia untuk selamanya..;)

    ReplyDelete
  5. I love your bloglah...da folow da, folow me back.. :D

    ReplyDelete
  6. happy anniversary...moga kekal akhir hayat k...

    ReplyDelete
  7. wah.. bestnya^^ semoga berkekalan ye kak. dah ada anak belum??

    ReplyDelete
  8. suweet je.heee..turn azfa lambat lagi kot..

    Hye..nak header cun+cute tak?tengok sini je taw.


    http://sipurpleviolet.blogspot.com/2011/11/siapa-nak-animated-header-macam-azfa.html

    ReplyDelete
  9. waaa... canteknya baju kawen :) anyway tahniah...mg berbahagia hingga ke syurga :)

    ReplyDelete
  10. semoga bahagia hingga ke syurga ;)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^