Wednesday, November 9, 2011

ini entry emosi..stress dengan keje


Assalamualaikum

hari ni mood ke laut. bila mood ke laut datang, semua tak kena.aishhh..
stress dengan keje.lama-lama kalau macam ni boleh cepat tua saya.walaupun keje tak banyak tapi sesak nafas tau tak.

bos pulak macam hape je. sebelum bercakap pasal org lain cermin dulu diri sendiri tu.cepat sangat ker dia buat keje.opsss! terlebih sudah

kami juga manusia.punya perasan.memang kami di bayar gaji tapi berpada-pada la.kalau boss nak mintak saya resign pun saya dah tak kisah.selama ni saya rasa dah cukup bersabar.

mula-mula macam best jea keje kat sini.time interview korang akan rasa nak start keje terus jea.manis btol mulut boss.semua nampak prefect la.tapi lama-lama jadi tak best .saya tak suka boss yang menabur janji manis tapi satu habuk pun tak de.lebih baik tak yah berjanji, itu lagi bagus kan.hati pekerja pun tak sakit :)

or maybe saya perlu bercuti untuk hilangkan stress ni.
kali ni rasa nak bercuti lama skit.maybe seminggu.boss tak bagi pun ade saya kisah :))


Smile. It might not make your problems disappear, but it will stop people from asking what's wrong with you

till then
nite darlings


4 comments:

  1. hee.. sabor jele..

    tkotle pulak nk praktikal tk lme g..
    hope boss ok lah..

    nk cti g mne.. wahh..bes nye cti..

    ReplyDelete
  2. sabar nik....dugaan tue......bercuti bagus....dapat tenangkan diri... :)

    ReplyDelete
  3. stress leh cpt tua..:)
    bercuti la untuk ilgkan stress...
    tapi bile masuk kje, lg stress.. kerja bertimbun x siap lg..:)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^