Saturday, November 19, 2011

jumpa di FINAL ^_^


Assalamualaikum semua

tahniah Harimau Muda dapat ke final SUKAN SEA 2011 . moga kita dapat pertahankan pingat EMAS yang kita menangi di Laos.
thumbs up to FAKRI SAARANI dan KHAIRUL FAHMI untuk games separuh akhir tadi.



impressed :)
semestinya sokongan malaysia akan diteruskan tak kira apa pun berlaku di final :)
let's show our support to our national football team!

nik harap kita jumpa vietnam di FINAL.
penyokong indonesia terlalu fanatik..sampai pemain kita nak keluar stadium pun kena naik kereta kebal,kalau lawan INDONESIA tak tau lah macam mana nanti.

tapi kalau jumpa INDONESIA lagi sekali pun tak pe.mental pasukan kita dah kuat.kita dah biasa dengan provokasi dari penonton mereka.harap kita bermain dengan semangat kesukanan yang tinggi.jadikan provokasi mereka sebagai semangat untuk kita menang :)
It's great to love but it's wrong to be obsess
peace no war

2 comments:

  1. dasyat lahh mesia...
    meloncat loncat aku time ni..
    haha

    ReplyDelete
  2. harap2 diorg men lg bagus dr yg ni..pertahankan pingat emas tu..kasi malu tuan rumah..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org