Tuesday, November 29, 2011

Panas!!!!!



Assalamualaikum semua

khairul fahmi dan kontroversi memang tak dapat di pisahkan agaknya.ade jea isu tentang dia kan.isu arak lah, isu curang lah..tak abis2 dengan kisah kontroversi. aduhai! susah jadi orang femes ni oii


errrm..mula2 kisah Khairul Fahmi putus tunang.

lepas tu kisahnya dengan si Dahlia Teck

sekarang tentang Shida Harmi pula



to APEK
tak kisah la ko ngan sape...dahlia teck ke, shida teck-teck ker.
hal peribadi gua tak nak masuk campur.
nak kutuk lebih2 pun tak guna sebab kita tak tahu hal sebenar kan.
nanti kita pun turut sama berdosa.
apapun ..he is the best keeper in malaysia.
saya sokong dia as keeper Malaysia saje !!

pssttt
mood bosan.maka terbaca la blog2 gosip..haha

8 comments:

  1. apa yg dibimbangi ialah, ramai player terbaik akhirnya 'tersungkur' krn maalah disiplin dan perempuan..

    ReplyDelete
  2. hmmm
    anything happen , tetap sokong die :')

    ReplyDelete
  3. bosan baca pasal apek kat paper.....ahaks....

    ReplyDelete
  4. true!! byk sgt gosip mamat nie heheeh

    ReplyDelete
  5. to apex klu nak panas ke ape..
    janji gawang malysia hang jaga baik2 na!! hahahah

    ReplyDelete
  6. btl3...xbek mengumpat..yg penting die jalankan tugas die dgn bek kt pintu gol tu ^^

    ReplyDelete
  7. http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fakugileglamour.blogspot.com%2F&h=xAQHFweyhAQH-s1v_Wb7omKD43HOtKLGicqqkPzhIbxnsqA

    baca ni...hahahaha..macam ada sesuatu ngn jejari runcing..tgk statemen shida harmi yg latest.dia da de tunang.. xkn dia yg sebar.. =)) mestilah org terdekat dgn kfcm suatu ketika dahulu.. hanya pendapat..hahahahaha *tp blog ni mmg bahasa sgt hampegassss..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^