Sunday, November 6, 2011

Salam Aidiladha ^_^


Assalamualaikum semua

I know its too late to say this but nak wish jugak :)
Salam Aidiladha buat semua terutamanya tuk readers blog ni.
mohon maaf segala salah dan silap saya
moga Allah makbulkan doa dan semoga erti pengorbanan dapat dihayati bersama2 :)

raya aidiladha tak berapa nak best bagi nik sebab en hubby tiada di sisi
demi tugas terpaksa la berkorban kan
nik raya dekat kemaman tahun ni.balik rumah abang nik,saje nak ubah angin beraya kat terengganu lak.



till then
bye dear :)

7 comments:

  1. pastu hubby puan nik raya ktne? alo jagn sedih2 yer..

    ReplyDelete
  2. salam aidiladha...

    xpa..sabar nik..korban jugak tu..;)

    ReplyDelete
  3. slmt hri ry nik=)...

    xpe..ti hubby balik suh hubby belnje makan=)

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya aidil adha. btw, tagged u in my entry. check it out!

    ReplyDelete
  5. salam aidiladha dan salam perkenalan dear~

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^