Tuesday, November 8, 2011

simple suprise


Assalamualaikum semua

macam mana raya aidiladha korang tahun ni? best atau tak best? atau ada yang masih bercuti raya macam nik?. nik esok baru start keje.tapi rasa malas jea nak pegi keje..huhu


saya pakai kaftan untuk raya aidiladha tahun ni :)

kaftan yang tak sempat dipakai time raya aidilfitri aritu :)
first time nik beraya di kemaman terengganu. tu pun perancangan last minute.tetiba jea adik ajak ke terengganu, umah abang kami.
walaupun tak dapat beraya dengan en hubby sekurang-kurangnya saya dapat beraya dengan family.syukur sangat :))

sebelum en hubby ke Miri atas urusan kerja, sempat jugak kami habiskan masa berdua.en hubby belanja makan dekat secret recipes. pastu dia sempat lak belikan bunga beberapa hari lepas tu:)

en hubby mmg suka suprise kan saya dengan bunga.
setakat ni en hubby selalu ingat jea tarikh2 istimewa kami. kami sambut biasa2 jea.
yang best anniversary perkahwinan kami nanti en hubby dah turun dari kapal.so boleh sambut bersama2.




saya jenis perempuan yang ingin dihargai lagi2 dari insan yang saya sayang. bukan lah jenis yang sensitif atau terlalu manja or mengada2.rasanya mana2 perempuan pun macam tu kan.tak dapat menghargai dengan hadiah pun sekurangnya ucapkanlah terima kasih setiap kali perempuan cuba berbuat sesuatu untuk korang wahai lelaki yang baik hati :) . (tetiba jadi dr cinta lak..huhu)

so kalau rasa mcm en hubby dah kurang beri perhatian tu saya akan terus terang dekat dia.nasib baik dapat en hubby yang jenis yang memahami.

Dearest hubby

awak, saya sayang awak. saya tahu kadang2 manja saya itu berlebih-lebihan, . saya tahu kadang2 risau saya tak kena masa,ruang dan tempat. merimaskan awak

saya cuba untuk perbaiki segala kelemahan ini kerana saya mahu menjadi seorang Hawa yang melengkapi Adamnya hingga Syurga. insya Allah.



takpelah sayangkan isteri tinggal2kan :))

6 comments:

  1. sweetnya... ur hubby keje ap smpi kna naek kapal?jgn2 sma cm my sis..

    ReplyDelete
  2. wahhhh mst hati pun berbunga2 masa tu kan.

    ReplyDelete
  3. Cantiknya bunga. Bertuah awk. Dpt hubby yg memahami. :)

    ReplyDelete
  4. romantika amor...hehehhehe.....semoga berbahagia selamanya....amin...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org