Tuesday, November 22, 2011

TAHNIAH!! Alhamdulillah, syukur. we love you HARIMAU MUDA.

Assalamualaikum semua



Alhamdulillah..I feel like wanna cry.tak dapat nak di gambarkan dengan kata-kata.
EMAS Sea games milik kita :)
berdebar giler tengok games tadi.nak gugur jantung tau tak

Kepada wira2 negara,congrat dan terima kasih diatas perjuangan kalian.
bukan senang kita nak menang dengan INDONESIA.perlukan mental dan semangat juang yang tinggi untuk menahan sorakan dan cemuhan dari penonton mereka.tapi akhirnya kita berjaya.


video Penalti Malaysia vs Indonesia Final Sea Games 2011

hanya satu tendangan daripada Badrol, sudah cukup untuk meremukkan hati berjuta2 rakyat indonesia

semoga pasukan bola sepak negara terus mengukir kecemerlangan
boleh tido sambil tersenyum sampai pagi esok

to pasukan INDONESIA
cuba lagi tahun2 depan yea

5 comments:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^