Friday, November 18, 2011

tahniah! tahniah! dan tahniah!


Assalamualaikum semua

baru sempat update
TAHNIAH skuad bola sepak Malaysia yang telah berjaya ke separuh akhir.
puas hati la tengok bola semalam walaupun rasa nak gugur jantung ni.

walaupun menang tipis 1-0 pun tak pe la.yang penting menang.hahaha
kita bukan saja menang games tapi kita menang dari segi mental jugak.ingat senang ker nak lawan depan penyokong Indon.

thumbs up buat SHAHRUL AZWARI dan KHAIRUL FAHMI.



SEMI-FINAL
MALAYSIA vs MYANMAR
( Harimau Malaya VS The White Angle )

Sabtu, 19 November 2011, 5 Petang
Gelora Bung Karno Stadium, Jakarta.
kita tak perlu RIAK & BANGGA sangat seterusnya hina menghina indonesia dan negara lain (tak kira siapa mulakan dulu), cukup dengan raikan kemenangan, boleh jadi kita menang @ kalah game esok, apapun doakan yang terbaik buat mereka. HARIMAU MALAYA BOLEH
-HarimauMalaya-
buat Harimau Malaya
jangan hampakn HARAPAN kami. demi maruah negara, pingat EMAS mesti di pertahankan.

1 comment:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^