Thursday, November 3, 2011

Taman Botani, Putrajaya



Assalamualaikum semua

hari ni hari khamis, esok dah jumaat. dan esok last keje sebelum bercuti tuk sambut raya.korang raya kat mana? nik tahun ni tak balik mana2 coz en hubby keje kat laut.
sedih memang sedih tapi nak buat mana.keje hubby macam tu kan.

minggu lepas sempat jalan2 dengan en hubby ke Taman Botani.sebelum en hubby outstation ke Miri.suami dah keje offshore so masa bersama tu tak banyak.so kalau ade masa, harus la berdua-duaan kan..huhu

first time ke Taman Botani Putrajaya and I love the place.
tak ramai orang kat sini or maybe sebab dah lewat kami pegi so dah ramai kot yang balik..haha

dalam kawasan taman ni ade tasik, trek untuk jogging and berbasikal, ade restoran seafood, dan tapak pameran.


cantik kan laluan pejalan kaki ni.


sempat aje :)





kat Taman Botani ni ade Restoran Putrajaya Seafood.
tak sangka ade restoran seafood kat sini


im so happy :)






akhirnya sampai jugak dekat Taman Botani ni


saya suka kehijauan




nearby the Prime Minister's Office (Perdana Putra Building)


cantik pintu kan belakang tu :)




taman ala moroccan
















apasel la bergambar tegak semacam ni :)

selalu kalau pegi mana2 pun en hubby memang susah nak bergambar.so gambar saya jea la yang banyak.

tapi sempat snap gambar ni..hehe


jurugambar saya :)

miss him so much
saya single di darat selama 2 minggu.
tak happy langsung :(

9 comments:

  1. last pegi taman ni masa unur 12 taun . sekarang dah umur 19 taun . ahaiii lama nya tak pegi sini =="

    ReplyDelete
  2. hehe,.gmbr hubby sekeping je ye,.


    nnti bleh la join contest CN,.kot2 ade gmbr pemandangan yg cntik,.

    ReplyDelete
  3. sye duk Ptrjya.. tp dh lme x prgi tmn botani,.. huh, rindu la plak nk gi sne.. ha ha

    ReplyDelete
  4. akak. tempat saya melepak . tempat saya hilangkan gundah gulana/ tension. huuuu

    ReplyDelete
  5. lahai... Sdeyh eh 2minggu sigle di darat.. ksian.. :p

    Nanti ur Hubby blek, lpskn la rindu pd depa... ^_^

    ReplyDelete
  6. bestnye..nk pegi jgk la nnti.. (^_^)

    ReplyDelete
  7. pernah pergi tmn botani utk satu wedding...besar gak yer kat situ..

    New Post: Trafalgar Square, London

    ReplyDelete
  8. untung la ^^
    hope happy always with him.
    and cantik gmbar ^^

    ReplyDelete
  9. cantik2 gambar..mmm sy x penah g taman2 tu..ptrjya penah la smpai hehehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^