Wednesday, December 14, 2011

Bercuti ke Penang | From Penang With Love



Assalamualaikum semua

Alhamdulillah..im in Penang right now

perjalanan dari KL ke Penang mengambil masa dalam 5 jam
tapi kan
bila dah sampai penang sesat jugak dalam penang ni..huhu

kami di sini 3 hari 2 malam. tak sabar nak jalan2 sekitar penang esok
banyak tempat nak jelajah ni..

layan gambar jea la yea.


aktiviti wajib..huhu

Hubby ku yg notty but I love him so much! Hehe :P
thanks sudi layan kerenah ngada2 saya ni


pemandangan sepanjang perjalanan
tak tido tau tapi terlelap gak kadang2 :)

GPS peneman setia kami
guna GPS pun still sesat lagi
satu penang kot kami pusing sebelum sampai ketempat penginapan :)

bukti dah sampai penang
jambatan pulau pinang :)


tempat penginapan kami untuk 3 hari 2 malam
Hotel Seri Malaysia, Bayan Baru

hargamahaltapihoteltakbagus
lebihbaikkorangcarihotellainkalaunakbercutidiPenang
makanandekathoteltakbanyakpilihan
menyesaltempahhotelni..huhu

pengajaran buat diri sendiri
booking hotel awal bila nak pi bercuti...huhu

psttt !!!
hope this short vacation will be a great time for me to relax my mind
and think of my future.

3 comments:

  1. bestnya dapat jalan2..have a nice day ya =)

    ReplyDelete
  2. dah lama aku tak pi penang....teringin plak nak pi...hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^